ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 26-27 octombrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 61 de intervenții, din care două incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 55 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- La incendiul de la depozitul comercial din municipiul Târgu-Mureș, strada Depozitelor, produs marți, 26 octombrie, încă se intervine pentru lichidare. Mai există mici focare, acestea manifestându-se cu fum, iar pompierii militari acționează în continuare de la distanță.

- Incendiu produs la un autoturism în municipiul Târgu-Mureș, strada Sinaia. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- Incendiu horn la o casă de locuit din localitatea Breaza. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Accidente rutiere:

- Accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Libertății. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Alte intervenții:

- Două persoane căzute dintr-o remorcă pe raza localității Pietriș, Valea Pitrosului. Au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda și SMURD Deda.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Lasă un comentariu