PREMIERĂ ABSOLUTĂ: „LUCRURI NESPUSE”, DE LETA POPESCU ȘI MARIA MANOLESCU (REGIA LETA POPESCU): O FRESCĂ A DIFERITELOR TIPURI DE IUBIRE

Distribuie pe:

Irina ajunge la casa de la țară a colegilor ei, Tudor și Bogdan, doi frați îndrăgostiți de ea, cu care lucrează într-o agenție de publicitate. În cele trei zile și trei nopți în care cei trei trebuie să conceapă o reclamă la salam vânătoresc, încep să se spună lucruri care nu s-au spus niciodată. Prin întâlnirea cu băieții simpli de la țară, prieteni ai celor doi frați, Irina își pune la îndoială relația cu logodnicul rămas acasă, iar, în final, va trebui să ia o decizie.

Spectacolul „Lucruri nespuse” este o comedie poetică, una în care adevărurile dure despre iubire sunt spuse simplu și firesc. Spectacolul este o frescă a diferitelor tipuri de iubire, cea maternă, cea aproape matură din pragul unei căsnicii, cea incipientă a celor foarte îndrăgostiți, cea funcțională între oameni căsătoriți, dar lipsiți de pasiune. Spectacolul este, totodată, o frescă a ceea ce înseamnă masculin-feminin astăzi, a raporturilor dintre bărbați și femei, cu o reîntoarcere la lucrurile general acceptate și cu o privire ageră la ceea ce se dorește astăzi.

„Lucruri nespuse” este primul spectacol din programul de regie al Letei Popescu din următorii 3 ani, un program de teatru popular, în care regizoarea revizitează structurile clasice, mecanismele comice, poveștile cu tâlc, într-o rescriere care nu trădează căutările artistice. Totodată, spectacolul marchează premiera absolută a piesei „Lucruri nespuse”.

Din distribuție fac parte actorii: Dan RĂDULESCU - Ștefan (Tatăl), Georgiana GHERGU - Sandra (Mama), Cristian IORGA - Bogdan (Fiul), Ștefan DOGARU - Tudor (Fiul), Laura MIHALACHE - Irina (Femeia măritată), Theo MARTON - Bărbatul, iar în rolul meșterilor: Ștefan MURA / Csaba CIUGULITU- Alex, Andi GHERGHE - Andrei, Mihai CRĂCIUN -Genucu, Luchian PANTEA - Marian și Tiberius VASINIUC - Valerică.

Piesa a fost scrisă de Leta POPESCU și Maria MANOLESCU, regia artistică este semnată de Leta POPESCU, scenografia îi aparține lui Mihai PĂCURAR, muzica a fost compusă de Magor BOCSÁRDI, mișcarea scenică a fost concepută de Mihai MIHALCEA, sufleor este Laura MOLDOVAN, iar regia tehnică este asigurată de Stelian CHIȚACU.

Premiera va avea loc joi, 4 noiembrie, ora 18.00, la Sala Mare.

Spectacolul are o durată de 2 ore și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Biletele pot fi achiziționate în format electronic, de pe platforma www.biletmaster.ro

Începând cu data de 1 noiembrie, Casieriile vor funcționa după următorul program: Casieria de la Sala Mare va fi deschisă de luni până vineri, între orele 9.00-18.00, iar Casieria de la Sala Mică va fi deschisă cu o oră înainte de spectacole (17.30-18.30), atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

P.R. MARKETING

Lasă un comentariu