ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 3-4 noiembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 54 de intervenții, două incendii, o altă situație de urgență și 51 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 3 noiembrie, în jurul orei 20.11, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș și SVSU Iernut au fost solicitați să intervină în localitatea Șomoștelnic, pentru un incendiu de casă. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la bucătăria casei, acesta fiind propagat și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. În urma incendiului, două victime, de sex masculin, care s-au autoevacuat, au prezentat arsuri de gradul 2 pe 10% din suprafața corpului. Acestea au fost preluate de echipajul medical și transportate la UPU Târgu-Mureș.

- Joi, 4 noiembrie, în jurul orei 6.14, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș au fost solicitați să intervină la un incendiu de apartament situat la etajul 3 din 4 dintr-un bloc de locuit, în Târgu-Mureș, strada Măgurei. Ajunși la locul incendiului, ardea mobilierul din bucătărie, incendiul fiind lichidat cu stingătoarele din dotare.

Lasă un comentariu