ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 25-26 octombrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 59 de intervenții, din care: două incendii, un accident rutier, patru alte situații de urgență și 52 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Luni, 25 octombrie, în jurul orei 16.00, incendiu de deșeuri menajere produs în proximitatea gropii de gunoi din orașul Luduș. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

- Ieri dimineață, în jurul orei 3.40, incendiu produs la o casă de locuit din Orașul Sărmașu, strada Ghioceilor. Au executat misiunea pompierii militari de la Secția Sărmașu. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat la acoperișul unei case de locuit, pe o suprafață de aproximativ 50 mp și a fost degradat mobilierul din două camere datorită temperaturii și a fumului. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic (de la sursa de evacuare a fumului).

Accidente rutiere:

- Luni, 25 octombrie, în jurul orei 9.40, accident rutier produs pe raza localității Cucerdea. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre două autoturisme și o autoutilitară implicate într-un accident, iar în urma impactului, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte laterală. Nu au fost victime încarcerate. În total au fost cinci persoane implicate, din care una a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de ambulanța SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Lasă un comentariu