ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 5-7 noiembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 178 de intervenții, din care șase incendii, patru accidente rutiere două alte situații de urgență și 166 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

- Duminică, 7 noiembrie, în jurul orei 8.45, accident rutier produs în localitatea Miheșu de Câmpie, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Secția Sărmașu, a fost vorba despre o autoutilitară care a ieșit în afara părții carosabile, fără victime. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

- Duminică, 7 noiembrie, în jurul orei 8.45, accident rutier produs în localitatea Daneș, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul

Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un singur autoturism implicat, acesta a ieșit în afara părții carosabile, iar în urma impactului o victimă a acuzat dureri în zona lombară, aceasta fiind preluată de către echipajul medical și transportată la CPU Sighișoara. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

- Tot duminică, 7 noiembrie, în jurul orei 8.45, accident rutier produs în localitatea Sânvăsii, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari de la Garda de Intervenție Miercurea Nirajului. A fost vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, în urma impactului nu au fost victime. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Lasă un comentariu