ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 8-9 noiembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 73 de intervenții, din care - două incendii, două alte situații de urgență și 69 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Luni, 8 noiembrie, în jurul orei 21.20, incendiu produs în interiorul unei hale din municipiul Târgu-Mureș, Calea Sighișoarei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat la o priză din interiorul camerei tehnice. Din fericire incendiul a fost văzut la timp, iar pompierii militari l-au lichidat înainte ca acesta să se propage. În urma incendiului au fost afectați aproximativ 3 mp din interiorul camerei tehnice.

- Marți, 9 noiembrie în jurul orei 7.25, incendiu

autoutilitară produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Narciselor. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu produs la o autoutilitară aflată în parcare, acesta s-a manifestat la compartimentul motor. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la întreg automobilul.

Alte intervenții:

- Luni, 8 noiembrie, în jurul orei 11,10, materiale de construcție în pericol de cădere de pe acoperișul unui bloc din municipiul Târgu-Mureș, strada Cisnădie.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre o scândură, aceasta a fost îndepărtată fără probleme.

Lasă un comentariu