CE SPUNE LINIA INIMII DESPRE NOI

Distribuie pe:

Arta cititului în palmă este veche de milenii, fiind transmisă din generație în generație, din nevoia de a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieții. Tehnica folosește descifrarea protuberanțelor și liniilor din palme, iar una dintre cele mai importante este linia inimii, care prezintă problemele legate de sănătatea inimii, dar oferă informații și despre stabilitatea emoțională, viața sentimentală și starea de spirit.

Linia inimii este poziționată sub degetul mijlociu sau degetul inelar și se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic. Există patru tipuri diferite de linii ale inimii (A, B, C, D), iar specialiștii în chiromanție, citați de adevarul.ro, ne dezvăluie ce spune fiecare dintre ele despre noi.

Linia inimii de tip A - În acest caz, linia inimii pornește de sub degetul mijlociu. Aceasta arată că ești o persoană cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii înțelepte. Mai mult, ai calități înnăscute de lider, ești ambițios și inteligent. Pentru că ești o persoană sensibilă și introvertită, nu îi lași pe cei din jur să îți cunoască adevărata față.

Linia inimii de tip B - În această situație, linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu și ajunge până spre degetul mic. Dacă ai această linie a inimii, înseamnă că ești o persoană care analizează de două ori situația înainte de a lua decizii. De asemenea, ești foarte atent la detalii și la cei din jur și chiar precaut cu privire la persoanele pe care abia le cunoști. Cu toate acestea, oamenii tind să aibă încredere în tine.

Linia inimii de tip C - În cazul în care linia inimii tale pornește de sub degetul arătător asta dovedește că îți place viața pe care o ai, indiferent dacă ești implicat într-o relație sau nu. Tu ești fericit în orice fel.

Linia inimii de tip D - Dacă linia inimii este poziționată între degetul mare și degetul arătător, arată că ești o persoană sufletistă, mereu gata să dea o mână de ajutor celor care au nevoie. Ești foarte răbdător și faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulțumită. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu