ȘTIRI PE SCURT

Distribuie pe:

A 27-A EDIȚIE A TÂRGULUI INTERNAȚIONAL DE CARTE DE LA TÂRGU-MUREȘ

Ieri, la Târgu-Mureș, a început cea de-a 27-a ediție a Târgului Internațional de Carte, manifestare găzduită în Cupola de sticlă a Cetății. Târgul de carte va fi deschis sâmbătă între orele 10-18. Cei interesați vor trebui să aibă asupra lor certificatul verde valabil și să respecte toate normele legale în vigoare privind sănătatea și siguranța.

REPARAȚII PE STRADA MIORIȚEI

Pe strada Mioriței, una importantă a orașului, dar neglijată de multă vreme, au început reparațiile, informează primarul municipiului Târgu-Mureș, Soós Zoltán: “Înainte de venirea iernii, vor fi reînnoite trotuarele. Va urma înlocuirea vechilor conducte de apă și gaz, apoi conform estimărilor, în prima jumătate a anului viitor încep lucrările de reasfaltare a carosabilului”.

“ALMA MATER” SE PREGĂTEȘTE DE SĂRBĂTOARE

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș organizează, în perioada 6-10 decembrie 2021, Zilele Universității, un eveniment cu tradiție, la care este invitată să participe întreaga comunitate academică, informează surse din cadrul UMFST.

Anul acesta, manifestările se vor desfășura în format hibrid, iar programul complet va fi disponibil în curând. Principalele evenimente organizate în ediția 2021 cuprind, pe lângă sesiunea științifică a cadrelor didactice pe domeniile medicină, farmacie, științe și tehnologie, și a 14-a Conferință a Doctoranzilor și Tinerilor Doctori (pe domeniile medicină, medicină dentară, farmacie, filologie, istorie, informatică, inginerie și management, sub egida Școlii Doctorale), dezbateri, webinarii și manifestări pe teme științifice, sociale, culturale și artistice.

ILEANA SANDU Foto: IOSIF TRIF

Lasă un comentariu