ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 10-11 noiembrie pompierii mureșeni au fost solicitați la 57 de intervenții, din care - două incendii, două alte situații de urgență și 53 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 10 noiembrie, în jurul orei 12.45, incendiu produs la o casă de locuit din municipiul Târgu-Mureș, strada Mircea Robu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Până la sosirea forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat de către vecini, acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ un mp de vegetație uscată lângă casa de locuit. Pompierii militari au cercetat și verificat zona pentru a nu exista focare ascunse.

- Miercuri, 10 noiembrie, în jurul orei 12.45, incendiu produs la un tractor la ieșirea din localitatea Miercurea Nirajului spre localitatea Tâmpa. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului. Tractorul se afla în câmp la o distanță de aproximativ 150 ml de drumul de acces, pompierii militari fiind nevoiți să se deplaseze pe jos și să acționeze cu stingătoarele din dotare pentru lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenție lângă utilaj, incendiul se manifesta cu flacără violentă la tractor pe întreaga suprafață. În trecere se aflau pompierii din cadrul SVSU Vărgata, care s-au oprit să sprijine echipajul de la Miercurea.

Lasă un comentariu