ATENȚIE! AU APĂRUT TENTATIVE DE ÎNȘELĂCIUNE LEGATE DE LOTERIA VACCINĂRII

Distribuie pe:

Compania Națională Loteria Română anunță, printr-un comunicat de presă, că au apărut tentative de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal legate de Loteria de Vaccinare.

“Atragem atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail, cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, sigla Loteriei Române, abrevieri tip gov. etc).

Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

Totodată, atragem atenția tuturor cetățenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale. Informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv pe site-urile oficiale ale Ministerului Sănătății (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriarului și Turismului (www.economie.gov.ro) și C.N. Loteria Română S.A. (www.loto.ro), comunicate la începutul campaniei Loteria de Vaccinare.

Reamintim că persoanele care câștigă la Loteria Vaccinării nu sunt anunțate pe e-mail”, explică reprezentanții companiei Loteria Română. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu