TOLERANȚĂ - SUBIECTUL DISCUTAT DE ECHIPA “IGNORANȚA FACE VICTIME”

Distribuie pe:

Cu toate că Ziua Internațională a Toleranței a fost în 16 noiembrie, considerăm că e foarte important că subiectele discutate în această zi merită dezbătute în orice moment, așadar, vă invităm să ne spuneți despre toleranță și să oferiți câteva sfaturi celor din jur, deoarece ne dorim cu toții ca anumite comportamente de intimidare să fie din ce în ce mai invizibile printre noi. Câțiva membri ai echipei “Ignoranța face victime” au transmis niște gânduri. Așadar, vă lăsăm să le descoperiți în întregime pe rețelele de socializare ale Asociației Potaissa Art, publicând câteva fragmente din textele lor:

Denisa Mădălina Stanciu: (…) Toleranța înseamnă îngăduință, indulgență, acceptare, manifestate atât față de alții, cât și față de noi înșine. Atunci când faci loc toleranței în viața ta, vei reuși să fii mai aproape de obținerea acelei stări de echilibru pe care majoritatea dintre noi o căutăm de-a lungul vieții. (…)

Roxana Mureșan: (…) Pot spune că maturizarea mea a început cu toleranța. Oriunde am fost purtată de viață, am ales să tolerez anumite lucruri, astfel încât atât eu, cât și cei din jur, să învățăm câte ceva.

Codruța Andreica:

- Sunt lucruri pe care doriți să le faceți și nu le puteți face?

- Da, aș vrea să mă integrez în colectivul clasei, dar unii colegi nu mă tolerează. (…) (fragment dintr-un interviu anonim)

Emma Ana: (…) Viața mi-a arătat că, dacă nu învăț cum să mă detașez total de frustrările pe care le acumulez în urma diverselor incidente ce au loc cu alte tipologii de oameni, cu diferite comportamente față de al meu, s-ar putea să nu câștig roadele ce trebuie să le dobândesc odată cu maturizarea. (…)

ASOCIAȚIA POTAISSA ART

Lasă un comentariu