COMPATIBILITATEA DINTRE ZODII ȘI VACCINUL ANTICOVID

Distribuie pe:

Căutând cele mai subtile căi pentru a-i convinge pe cetățenii nehotărâți să se vaccineze antiCovid, reprezentanții sanitari din Utah (SUA) și-au îndreptat atenția și spre zodiile din care fac parte cei care au decis să se imunizeze.

Astfel, după ce au analizat datele a peste 1,2 milioane de locuitori, au constatat că nativii Leu (semn de foc) ocupă locul fruntaș în topul cu cele mai multe persoane vaccinate (70%), urmați îndeaproape de persoanele născute sub protecția semnului zodiacal Vărsător (semn de aer), cu 67%.

La polul opus, se situează Fecioara (semn de pământ), cu 50%, iar clasamentul îl încheie Scorpionul (semn de apă), cu 46% dintre nativi vaccinați. “Analiza noastră nu a fost legată de medicină, dar ne-am gândit că anumite coordonate astrologice, ce reprezintă puncte de reper importante în întreaga lume, nu au fost luate prea mult în seamă în contextul pandemic.

Rezultatele au fost surprinzătoare și suntem convinși că în lupta cu coronavirusul trebuie să fim atenți și la horoscop și la caracteristicile semnelor zodiacale. Iată că și astrologia poate fi super-științifică”, au declarat realizatorii studiului pentru theguardian.com, citat de csid.ro.

*

Pe de altă parte, astrologica.ro ne prezintă un horoscop hazliu, bazat pe caracteristicile generalvalabile ale fiecărei zodii, care ne dezvăluie cât de compatibili suntem cu vaccinul anticCovid.

Berbec - Ești o fire încăpățânată și de multe ori absurdă. Sigur că ai vrea să te vaccinezi, dar preferi să... îți faci singur vaccinul. Și aceasta doar ca să te lauzi că pe tine nu te poate manipula nimeni.

Taur - Ai vrea să te vaccinezi, dar zgârcenia te face să te abții momentan. Când s-o deschide un centru de vaccinare la parterul blocului, poate te vei duce și tu.

Gemeni - Te-ai vaccina, dar mai întâi trebuie analizate toate aspectele și despicat bine firul în patru. Și de ce cu acest vaccin? Poate apare altul. Nu, tu nu te arunci așa, la întâmplare.

Rac - Ești o fire sentimentală prin excelență. Ai vrea să te vaccinezi, dar numai dacă găsești doctorul potrivit, care să te placă și să îți ofere romantismul de care ai nevoie.

Leu - Dacă vor să te vaccinezi, să facă bine să îți trimită o coloană oficială! Desigur, tu te consideri regele zodiacului, așa că nu te miști atunci când vor partidele politice sau plebea.

Fecioară - Te-ai vaccina, dar încă nu ai ales cu ce să te îmbraci. Pe platforma oficială de înscriere, nu scrie nimic despre ținuta vestimentară a rivalei tale, iar tu nu vrei să te riști.

Balanță - Tu vrei să te vaccinezi, dar nu ai ales încă în ce braț să îți facă injecția. Ai aflat că nu se poate face jumate într-unul și jumate în celălalt, ceea ce ți se pare absolut nedrept.

Scorpion - Tu scrii 99% din știrile false antivacciniste. Ce Pfizer sau Moderna?! Tu lucrezi la un vaccin alternativ, vegan, pe care să îl vinzi cu 300 de dolari bucata, apoi să îi zici lui Bezos “sărăntocule!”.

Săgetător - Încă ești plecat cu iahtul și nu știi nimic despre pandemie. Când te întorci din Pacificul de Sud, unde lucrezi ca profesor la o școală de indigeni, este destul de posibil să te vaccinezi.

Capricorn - Ai spus deja că vrei să te vaccinezi, dar numai dacă reușești să îți iei liber de la muncă. Deocamdată, nicio șansă, ești prins cu treaba până spre finalul lui 2023.

Vărsător - Altruismul tău te îndeamnă să îți cedezi locul la vaccinare pentru sute și chiar mii de necunoscuți. Până să ajungi tu la vaccin, o să treci prin boală de 5 - 6 ori...

Pești - Ideea ta este că nu toată lumea trebuie să se vaccineze, iar ideal ar fi ca membrii acestei zodii să nu aibă acces la vaccin. Ai fi de acord să ți se pună un semn distinctiv pe haine, ca să știe și ceilalți și să te evite. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu