POȘTA ROMÂNĂ: “PENSIILE LUNII DECEMBRIE VOR FI PLĂTITE LA TIMP”!

Distribuie pe:

După ce fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a anunțat că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și a alocațiilor, Compania Națională Poșta Română precizează că va distribui, la timp, pensiile și drepturile sociale aferente lunii decembrie 2021, după recepționarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naționale de Pensii Publice.

Toți angajații poștali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor și drepturilor sociale cuvenite populației în luna decembrie. Poșta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distribuirii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului național de servicii poștale.

“Poșta Română dispune de cel mai de preț capital, și anume oameni profesioniști, dedicați și de încredere, care au demonstrat că sunt aproape de clienți și care vor depune toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor în termenele prevăzute, indiferent de situațiile dificile pe care le-am putea întâmpina. Luna decembrie este una specială și, ca atare, nu vom dezamăgi.

Poșta Română asigură că va rămâne același partener social strategic, atât pentru instituțiile statului, cât mai ales pentru cetățenii din această țară, bazându-și dezvoltarea pe modernizare, informatizare și digitalizare, dar, în același timp, și pe contactul direct cu societatea românească, care obligă la recunoașterea realităților prezentului.

Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România și gradul mic de educație financiară în rândul populației îmbătrânite sunt realități cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a transmis Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, printr-un comunicat de presă. (L.P.)

Lasă un comentariu