UNGHENI: 1 DECEMBRIE E ZIUA ÎN CARE TREBUIE SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ FIM MAI UNIȚI ȘI MAI IERTĂTORI!

Distribuie pe:

Dragi locuitori și reprezentanți ai orașului Ungheni, ai satelor Cerghid, Cerghizel, Morești, Recea, Șaușa și Vidrasău, stimați oaspeți și invitați speciali, vă salut și vă transmit respectul cuvenit într-o zi atât de însemnată pentru poporul nostru român.

Doresc să vă mulțumesc pentru puterea de care ați dat dovadă în ultima perioadă de timp, acum, când speranța și dorința de a fi bine, de a fi sănătoși și mai aproape de cei dragi este din ce în ce mai mare și mai apăsătoare.

Ziua de astăzi este despre prețuirea eforturilor neamului românesc și în același timp despre fiecare dintre noi. Astăzi, 1 Decembrie, trebuie să fim mai uniți, mai drepți unii față de alții și mai iertători. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noi, cei prezenți aici, suntem o parte dintre cei care pot păstra tradițiile așa cum ele ne-au fost lăsate odinioară.

Doresc să vă bucurați de momentele care urmează și, încă odată, vă mulțumesc pentru faptul că ați ales să sărbătoriți împreună, în orașul Ungheni. La mulți ani și Dumnezeu să ne aibă în pază!

VICTOR PRODAN, primar

Lasă un comentariu