LICURICII, UNIȚI SUB TRICOLOR!

Distribuie pe:

La ceas de sărbătoare, ne-am bucurat împreună de la mic la mare, ca în fiecare an, așa cum se cuvine în tradiția românească și indiferent de cultură, religie, naționalitate, cu toții am spus astăzi, într-un glas:

“NOI SUNTEM ROMÂNI!”

Din dorința de a le transmite și dezvolta dragostea față de țară, tricolor, istorie... la Grădinița cu Program Prelungit “Licurici” din Tg. Mureș - structură în cadrul Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” din Tg. Mureș, grupele de preșcolari îndrumați de către educatoare au pregătit momente deosebite prin care au sărbătorit Ziua Națională a României:

* Parada Românașilor - parada costumelor populare

* Uniți sub tricolor - parada tricolorului și a stegulețelor

* Pentru tine, țara mea dragă! - momente artistice

Pentru a încununa această zi minunată, alături de preșcolarii grădiniței, educatoare și coordonatoarea grădiniței, prof. Deteșan Anca, s-au alăturat sărbătoririi acestor minunate momente și ne-au onorat cu prezența dl. dir. al Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”, prof. Popa Ioan Cornel, precum și dna. dir. adj. prof. Vlasa Alina.

Sentimentul patriotic este și va rămâne de-a pururi unul din atributele definitorii ale neamului nostru, cu el ne naștem, există în noi.

România, român, românește... sunt cuvinte ale căror semnificație profundă se învață de la cele mai mici vârste.

Prof. înv. preșc. DETEȘAN OANA ALINA

Lasă un comentariu