HOTELIERII AU PREGĂTIT PACHETELE PENTRU VACANȚA DE CRĂCIUN. PREȚURILE SUNT ENORME. STAȚIUNEA CARE VĂ GOLEȘTE CONTURILE

Distribuie pe:

Nu mai este mult până la vacanta de Crăciun, iar hotelierii au pregătit deja pachete turistice.Prețurile pornesc de la 800 de lei de persoană și pot ajunge și 3.510 lei pentru cameră dublă, la Sinaia.

Hotelierii au pregătit pachetele pentru vacanța de Crăciun. Prețul unei vacanțe de trei nopți cu demipensiune și cină festivă pornind de la 800 de lei de persoană la o pensiune în stațiunea Bușteni și ajungând la câteva mii de lei la hotelurile de patru și cinci stele care oferă spectacole, open bar sau acces la piscină, sală de fitness, jacuzzi, saună umedă și saună uscată incluse în prețul pachetului turistic.

Ofertele făcute publice de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova includ pachete cu trei nopți/patru zile de cazare de Crăciun, în stațiunile Sinaia și Bușteni, pentru camere de o persoană sau camere duble.

Sinaia rămâne cea mai scumpă dintre stațiunile de pe Valea Prahovei

La un hotel de patru stele din această stațiune, pachetul turistic care include trei nopți de cazare costă 2580 lei pentru camera single, 3.510 lei pentru camera dublă, în timp ce tariful unei camere duble deluxe ajunge la 3.810 lei, iar cel al unui apartament cu un dormitor este de 5.310 lei. Pachetul include pe lângă cele trei nopți cazare, mic dejun bufet suedez, târg vienez, brunch tradițional și cină festivă de Crăciun cu spectacol de muzică jazz, precum și acces la piscină, sală de fitness, jacuzzi, saună umedă și saună uscată, gratuit în limita spațiului disponibil.

La un alt hotel de patru stele, camera single costă 1.200 lei, cameră standard 1.590 lei, prețul unei camere duplex este de 1.680 lei, iar cazarea într-un apartament costă 2.190 lei, pachetul incluzând trei nopți de cazare cu mic dejun inclus, masă festivă de Crăciun începând cu ora 14.00 și acces gratuit la SPA.

Foc de tabără, pomana porcului, muzică live și colinde pentru bugete mici

Turiștii cu buget redus pot alege pensunile din stațiuni. La Sinaia, patru nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, cină festivă pe 25 decembrie și brunch pe 26 decembrie costă 1.060 de lei de persoană, în timp ce în stațiunea Bușteni, prețul unui pachet touristic cu trei nopți de cazare, demipensiune și cină festivă pornește de la 800 de lei de persoană.

La un alt hotel de patru stele, camera single costă 1.200 lei, cameră standard 1.590 lei, prețul unei camere duplex este de 1.680 lei, iar cazarea într-un apartament costă 2.190 lei, pachetul incluzând trei nopți de cazare cu mic dejun inclus, masă festivă de Crăciun începând cu ora 14.00 și acces gratuit la SPA.

Alți hotelieri se pregătesc să ofere turiștilor foc de tabără, pomana porcului, muzică live și spectacole care includ colinde.

Turiștii cu buget redus pot alege pensunile din stațiuni. La Sinaia, patru nopți de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, cină festivă pe 25 decembrie și brunch pe 26 decembrie costă 1.060 de lei de persoană, în timp ce în stațiunea Bușteni, prețul unui pachet turistic cu trei nopți de cazare, demipensiune și cină festivă pornește de la 800 de lei de persoană, informează news.ro.

Lasă un comentariu