SITUAȚIE REVOLTĂTOARE ÎN TÂRGU-MUREȘ. ORNAMENTELE STRADALE DE CRĂCIUN, FURATE: “NU-I NORMAL”

Distribuie pe:

Iluminatul festiv în Târgu-Mureș debutează cu stângul. Mai multe cabluri au fost furate, dar a fost distrus și sistemul electric al unui ornament, așezat într-un parc din oraș.

În noaptea de miercuri spre joi, în timp ce patrula, un echipaj de la Poliția Rutieră a văzut-o pe o tânără cum tăia cablurile beculețelor, care au fost amplasate pe copacii din centrul orașului.

Aurica Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureș: “Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Mureș au surprins în flagrant delict o tânără care ar fi sustras mai multe instalații luminoase. Acestea ar fi provenit de la mai multe ornamente luminoase din Târgu-Mureș. Tânăra bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției.”

Dar acesta nu este singurul incident din oraș. Și ornamentele aflate în parcul din fața unui liceu au fost distruse. Coroana de advent și o lumânare uriașă, care marchează perioada dinaintea Crăciunului, au fost vandalizate. Și aici au fost furate mai multe cabluri.

Aurica Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureș: “Din cercetări s-a stabilit că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi provocat distrugeri unui aranjament floral. Oamenii legii au început cercetările în ambele cazuri. Aceștia nu exclud ca sustragerea și distrugerea să fi fost făcută de aceeași persoană, însă toate trebuie probate.”

Localnicii sunt surprinși, dar și indignați de cele întâmplate.

sursa foto: protv

Lasă un comentariu