CONCURS INTERNAȚIONAL - CAMPIONATUL MONDIAL DE SKANDENBERG

Distribuie pe:

Un eveniment important de ultimă oră din lumea sportului profesionist a avut loc la București între 24 nov - 3 decembrie 2021 - la hotel Pullmarr. Au participat 45 de țări cu peste 1.200 de sportivi din întreaga lume. Lotul României a avut 97 de concurenți la diferite categorii: juniori mici, juniori, tineret, dizabilități și master, conduși de căpitanul echipei României, binecunoscutul sportiv EDWARD KOLOZSVARI din orașul Luduș (jud. Mureș). Este un sportiv complex cu multe activități, un foarte bun organizator, un om înzestrat cu multe calități umane și intelectuale, care a obținut locul 2 la acest campionat pe echipe la categoria master, după Kazahstan, iar pe locul 3 fiind Rusia. Un concurs foarte greu cu un timp maxim de efort, până la 25 minute.

Din echipa sa din Luduș, la categoria tineri (între 16-19 ani), s-au clasat 2 pe locul 5 și unul pe locul 6, apoi la master plus 110 kg DĂNUȚ BORBIL s-a clasat pe locul 4, iar arbitru la acest campionat a fost tânăra FLOREA SONIA. În lotul României au participat și persoane cu dizabilități, din care 2 s-au clasat pe locurile 2 și 3 (unul în scaun cu rotile, celălalt cu un singur picior).

EDI, care este conducătorul Centrului de Fitnes “EDI GYM” din Luduș, mi-a mărturisit că acest campionat a fost un adevărat maraton extenuant, el fiind prezent zilnic chiar și 14 ore, într-un stres continuu, dar însoțit de speranța și dorința de a câștiga cât mai multe medalii, ceea ce s-a întâmplat, România fiind a doua țară ca record mondial. Felicitări EDI împreună cu echipa ta de câștigători, iar noi vă dorim să vă împliniți toate visurile și speranțele pe care le nutriți.

Iar ca acest portret de învingător să fie și mai complet, l-am vizitat la sediul său de antrenament din Luduș, după întoarcerea de la București. De mai mulți ani, conduce Centrul de Fitness EDI GYM, însă de curând s-a mutat într-un sediu nou, abia renovat, într-un spațiu mult mai vast și confortabil. Aici, după terminarea renovării în timp record (4-5 săptămâni), și instalarea a peste 50 de aparate, a realizat un spațiu de top (660 mp) cu mult gust estetic, un centru modern de fitness, în care se prezintă zilnic peste 100 de persoane, cu abonament sau ocazional. Un adevărat loc de promenadă sportivă, din care nu lipsește recepția, cu un cochet bar pentru cafea și băuturi nealcoolice pentru sportivi, ceea ce nu a mai avut acest oraș până acum. Întrebându-l despre proiectele de viitor, a ținut să menționeze că acest an a fost cel mai bogat în campionate, în număr de 3, naționale, europene și internaționale, unde a obținut un număr important de medalii naționale și internaționale. Iar pentru anul 2022, echipa sa se va pregăti pentru altele, în care își dorește mai multe medalii. Ambiția și perseverența cu care se antrenează alături de echipa sa îi vor aduce și mai multe realizări, iar ca președinte al antrenorilor din țară, se va implica și mai mult în perfecționarea metodelor și tehnicilor de antrenament, pentru rezultate și mai bune pentru țară și orașul său.

Multe succese și medalii în continuare, EDI.

RODICA OLTEANU, artist plastic

Lasă un comentariu