FABRICĂ PENTRU LENTILE DE VEDERE, LA CORUNCA

Distribuie pe:

Binecunoscută... ochelariștilor și nu numai, Optica Optofarm SRL intenționează să-și lărgească sfera de activitate pe cuprinsul județului, printr-un nou obiectiv, “Fabrică pentru lentile de vedere”, situat în localitatea Corunca. În acest sens, reprezentanții firmei au depus documentația aferentă la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, în vederea obținerii autorizației, potrivit legislației în vigoare.

Optica Optofarm SRL este prezentă pe piață de peste trei decenii, o echipă medicală bine pregătită ocupându-se nu doar de corectarea vederii, ci efectuând și operații de cataractă, cu proceduri de facoemulsificare, pe lângă operații minore.

“Pe lângă aceste servicii, oferim o gamă largă de rame de ochelari la modă, ochelari de soare, lentile de contact, produse de îngrijire, accesorii și suplimente alimentare”, se arată pe pagina web a societății (optofarm.ro).

Firma - deținută de Jeremiás Mária și Jeremias László (foto), are, în prezent, șapte puncte de lucru în județul Mureș: strada Poștei nr. 3 Târgu-Mureș, Piața Trandafirilor nr. 53 Târgu-Mureș, strada Republicii nr. 5 Târgu-Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 49 Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 64-68 Târgu-Mureș, strada Școlii nr. 11 Reghin și strada Principală nr. 196 Sovata, potrivit sursei citate.

(foto - e-nepujsag.ro) (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu