“PANTOFI ÎN DAR”

Distribuie pe:

Vrei să fii ajutorul lui Moș Crăciun și anul acesta?

Prima ediție a campaniei “Pantofi în dar”, inițiată în anul 2020 de proiectul “Zâmbete în dar”, a fost un succes, iar prin implicarea și donațiile primite, am reușit să aducem un zâmbet larg pe chipul copiilor din centrele de plasament din Târgu-Mureș și împrejurimi, aceștia primind câte o pereche nouă de pantofi.

JCI Târgu-Mureș te invită astfel să participi și la a doua ediție a campaniei, care va avea loc până în data de 16 decembrie 2021. La fel ca și anul trecut, vrem să adunăm un număr de aproximativ

46 de perechi de pantofi noi, nu contează pentru ce anotimp, ci doar să fie NOI.

Cum poți ajuta? Printr-o donație, oricât de mică în contul nostru, cu mențiunea “Zâmbete în dar”. Dacă dorești să achiziționezi chiar tu o pereche de pantofi noi unui copil, trimite-ne un mesaj pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/JCIZambetei nDar. iar noi te vom contacta pentru mai multe detalii legate de mărime și unde se pot aduce. Cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0347539801.

Sofocle spunea că “Să faci fapte bune este sarcina cea mai glorioasă”, astfel, încă din 2015, de la inițierea proiectului, faptele bune au devenit un laitmotiv pentru activitățile întreprinse în fiecare an. Fie că au fost activități educative, precum educația sexuală, activități recreative, sau tradiția torturilor cu ocazia zilelor de naștere, proiectul are ca obiectiv dezvoltarea copiilor pe toate planurile, îmbinând educația cu distracția și voia bună.

Dacă vrei să afli mai multe despre Campania de Crăciun sau alte activități pe care le desfășurăm, te invităm să urmărești pagina noastră de facebook! https://www.facebook.com/JCIZambeteinDar

Lasă un comentariu