MOȘ NICOLAE, ÎN VIZITĂ LA CENTRUL DE ZI “ROZMARIN”

Distribuie pe:

Copiii ce provin din zonele defavorizate ale municipiului Târgu-Mureș și care frecventează cursurile Centrului de Zi “Rozmarin” au avut parte de o surpriză de Moș Nicolae: încărcat cu daruri constând în în-călțăminte nouă, donată de Asociația ProVision România, dar și dulciuri din partea Direcției de Asistență Socială (DAS) Târgu-Mureș, moșul i-a găsit pe cei 77 de copii la grupele de grădiniță sau în sălile de curs. Bucuria lor a fost mare, iar moșul a fost răsplătit cu zâmbete, cântece și veselie.

La eveniment a fost prezentă și conducerea Direcției de Asistență Socială Târgu-Mureș, în subordinea căreia funcționează acest centru destinat copiilor proveniți din familiile defavorizate de pe raza municipiului.

“Vin sărbătorile și poate, mai mult ca în alți ani, acum este nevoie să fim mai buni, să dăruim, să ne gândim la cei de lângă noi și să-i ajutăm. Mulțumim Asociației ProVision România, o mână de oameni care s-au pus în slujba binelui și care sunt alături de noi constant, aducând zâmbete micuților Centrului de Zi “Rozmarin”, a declarat Andreia Moraru, Director Executiv Direcția de Asistență Socială Târgu-Mureș.

“Bucuria acestor copii a fost posibilă datorită colaborării dintre Asociația ProVision România și organizația neguvernamentală Stichting Livada Olanda, care a donat încălțăminte pentru mai multe comunități nevoiașe din municipiul Târgu Mureș”, precizează surse din cadrul DAS Târgu-Mureș. (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu