CUVÂNTUL LIBER VĂ APARȚINE

Distribuie pe:

Subsemnatul Veres Andrei, domiciliat în Târgu-Mureș, Bulevardul Pandurilor nr. 19/8, pensionat în data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 11.50 am fost la Casa Județeană de Sănătate să depun o decizie a soției mele, Veres Ildikó, privind scutirea de plata medicamentelor. Am fost primit la intrarea în instituție de o doamnă ce asigura paza, care mi-a cerut să prezint dovada vaccinării cu doza a doua, după care am fost lăsat în incintă și dirijat la ghișeul “Registratură”. Acolo mi s-a indicat să mă adresez personalului de la camera 4. Am ajuns în fața camerei 4, unde mai așteptau două persoane. Întrebându-le, mi-au răspuns că nu așteaptă la camera patru. Am bătut la ușă, după care am intrat. M-am adresat doamnei respective, a cărui nume nu-l cunosc, că am o copie a unei Decizii pe care am adus-o aici la indicația doamnei de la “Registratură”.

Doamna de la camera patru mi-a spus să ies afară cu apelativul “Ieși afară”, să aștept la rând. I-am răspuns că nu e nimeni la rând afară. Am invitat-o să vină să vadă că nimeni nu așteaptă la rând. Am rupt Decizia și am aruncat-o la coșul de gunoi.

Menționez că doamna respectivă avea alte preocupări și nu avea timp să-mi rezolve solicitarea? La ieșirea din instituție am fost oprit de un angajat care m-a invitat să stau la rând. Nu era niciun rând!

Așa se rezolvă problemele cetățenilor la această instituție.

VERES ANDREI

Lasă un comentariu