DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ”: “DEMOCRAȚIA” NOII SECURITĂȚI!

Distribuie pe:

Când sforarii globalizării ne-au ocupat atipic Țara (în 1989), manevrându-ne ca pe o cireadă în “țarcul” idolilor moderni ai occidentalizării “integraționiste”, nu ne-am închipuit că vom cădea atât de ușor în capcana unei dezbinări de proporții naționale, orchestrate de niște partide politice aflate sub comanda Noii Securități, în care la conducerea Statului Român - indiferent de voința electoratului! - ajung aceleași și aceleași persoane, dubioase, cu misiunea explicită, machiavelică, de a promova Noua Paradigmă, Resetarea, în detrimentul valorilor, românești, consacrate!

Nu ar trebui deci să se mire cum de este posibil, la nivel central și teritorial, să avem în fruntea noastră adevărate “găști ideologice”, sfidătoare, care vor cu tot dinadinsul, supărați fiind că nu gândim ca ei, să ne “spele creierele” și să ne facă a renunța la românismul din noi!

Uite-așa, stimați cititori, ne-am pomenit și noi, la Sărmașu, cu un primar care, cochetând politic cu “iubitoarea de români” U.D.M.R., nu scapă niciun prilej public de a se lăuda, la câte-o “agapă”, cu faptul că este rudă cu ditamai pesedistul Vasile Dâncu din Cluj, acum ministru al Apărării (!), ajuns din nou pe “cai mari”, cu toate că, obținând în 2020 un jenant scor parlamentar de 13,65% voturi la filiala din Cluj, acesta a pozat deseori în ipostaza de ardelean cu iz secesionist (s-a asociat cu “iubitorii de români”, Paszkany și Teszari, ca rampă de lansare mediatică a antiromânului declarat de Sabin Gherman), de gropar al P.S.D. (a fost în celebra sufragerie a lui Oprea și a cochetat cu transfugiul S. Ghiță) și, nu în ultimul rând, prin implicarea sa “cu cântec”, a stat la baza desemnării lui Iohannis, cel neîntrecut în antiromânism, ca Președinte! Ce să mai zic de faptul că este profesor la școala de cadre a S.R.I. și prieten cu anticonstituționalul general Coldea!

Cu siguranță, nu ar fi o problemă că dom' prim-edil din Sărmașu își imaginează a fi mai înalt dacă se cațără pe umerii altuia, dar când acesta se supără pe un preot că ridică “prea multe statui” cu personalități ale Țării, pe un bibliotecar că îl “agasează” la diferite evenimente cu cântecul “Treceți, batalioane române, Carpații!” și unui profesor de Istorie (naționalist, patriot) îi dă indicații (obstrucționându-l) despre cum anume să își țină discursurile publice (ca nu cumva să îi supere pe maghiari), atunci într-adevăr putem spune că avem de-a face cu un apologet al Noii Normalități, în Era Nouă, care ne arată, pe zi ce trece, prin discursuri oficiale tributare unor lozinci globaliste (“unitate în diversitate”, “minorități” etc.) că rezonează mai degrabă cu Noua Orientare Mondialistă, a Noii Securități, decât cu valorile fundamentale ale Neamului Românesc!

Prof. COSTEL NEACȘU

1 comentariu

  1. COSTESCU GABRIELA MONICA 13 decembrie, 2021 at 22:11 Răspunde

    DREPTUL LA REPLICĂ
    Am fost neplăcut surprinsă să văd cum prof. Neacșu Costel, ridică piatra și lovește în inima Sărmașului, condusă de edili competenți. În Sărmașu Costel Neacșu câștigă o pâine, este locul pe care-l calcă de ani mulți, dar iată că „mărul discordiei” i s-a oprit de această dată, în gât.
    În calitate de președinte a Asociației Literare „Creneluri Sighișorene”, alături de colegii sighișoreni, participăm la toate evenimentele culturale de la Sărmașu, chiar am încheiat un parteneriat cu Biblioteca „Liviu Rusu” reprezentată de doamna Dinuca Burian.
    La fiecare manifestare culturală, Neacșu Costel era prezent și lua cuvântul, dar iată că acum i se pare că primarul se dă cu securiștii, trage prin noroi și alte nume despre care nu are date exacte. În tot acest articol a prezentat lucrurile din punctul dumnealui de vedere, scoțând din contextul unor discuții în grupul de organizare al evenimentelor, numai ce i-a convenit.
    Domnule Neacșu Costel, dumneavoastră ce scor ați avut la alegerile din 2016 la Camera Deputaților? Asta să ne spuneți, nu să vă legați de scorul obținut de domnul Dâncu. Sau poate, dacă nu ați reușit să faceți schimbări în țară, ați hotărât să faceți schimbări la Sărmașu? De ce nu ați fost dumneavoastră ales primar?
    Nu cred că acum, cu acest articol, ați avut binecuvântarea arhierească, să loviți cu piatra. Nu vă onorează atitudinea și ca jurnalist, consider că dacă aveți condei pentru bârfă și instigare la ură între partide (mă refer la UDMR), nu mai scrieți sfaturi și poezii creștine, suntem în postul Crăciunului.
    Lăsați-vă darl la altar și cereți scuze edililor pe care i-ați jignit la Sărmașu, apoi la spovedanie, mergeți cu acest articol la preot.
    Gabriella Costescu, jurnalist, membru UZPR

Lasă un comentariu