CAMPANIA “DONEAZĂ SÂNGE, FII EROU!”

Distribuie pe:

Liga Studenților Târgu-Mureș și organizațiile liceale ale elevilor, în colaborare cu Primăria Târgu-Mureș, derulează o campanie de informare, promovare și conștientizare a importanței donării de sânge, care poartă titlul: “Donează sânge, fii erou!”. Se cunoaște nevoia constantă de donatori și importanța acestora. Astfel, proiectul își propune creșterea numărului persoanelor corect informate și doritoare să devină, la rândul lor, “eroi” pentru cei aflați în nevoie.

În cadrul campaniei, donatorii sunt așteptați până la data de 17 decembrie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș, de luni până vineri, între orele 7.30-13.30, pentru a fi eroi, deoarece prin intermediul fiecărei donări se pot salva până la două vieți.

Tot în cadrul campaniei, bonurile de masă primite în urma procesului de donare pot fi oferite în scopul achiziționării de alimente pentru familii aflate în situații dificile, astfel donatorii vor fi înscriși automat la tombola pregătită de organizatori.

Campania de donare este completată de proiectul “Donează din suflet, fii Moș Crăciun!” în cadrul căreia se pot dona haine, încălțăminte, rechizite sau cărți, în fiecare zi, între orele 17.00-21.00, la sediul Ligii Studenților din Târgu-Mureș (strada Nicolae Grigorescu nr 15, căminul 2, parter). Bunurile donate vor fi distribuite ulterior către copiii care provin din familii cu situații precare, pentru care acest Crăciun se poate transforma într-unul mai frumos prin acțiunile noastre.

SERVICIUL RELAȚII INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE

Lasă un comentariu