DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ”: IMPOSTURA ÎN ȘTIINȚĂ!

Distribuie pe:

Nu am avea motive de mirare, aflând că plutocrația globală (cei care dețin punga financiară și autoritatea instituțională) au hotărât (la Summitul Huawey din 2020) să treacă în viitorul apropiat la Inteligența Artificială (IA) și 5G(adică să implementeze softuri și tehnologii inteligente pe baza cărora se va introduce robotizarea muncii și vom avea parte de un șomaj generalizat), pentru a înțelege în esență că asistăm la o accelerare internațională pripită, a instaurării Noii Ordini Mondiale, caracterizată de aruncarea de bani, cu nemiluita, ca guvernele încă naționale să se angajeze într-un aparat, draconic, de propagandă, în așa fel încât, anulându-ne din fașă orice opoziție, să ne poată ține “în frâu”, ca apoi să pozeze în “salvatori”ai lumii, forțându-ne să idolatrizăm “ȘTIINȚA” printr-o criză cu implicații sanitare, meteorologice și militare!

Păi, stimați cititori, tocmai în numele științei (celei adevărate) aș vrea să ne oprim o clipă, pe fondul acestui “tablou” mediatic panicard, ca să analizăm lucid fondul problemei, deliberat deturnat de atâtea înfiorătoare constrângeri sociale și suprimări de voci specializate, anume la acest mult-invocat test RT-PCR, al cărui inventator (Kary Mullis) a fost distins cu Premiul Nobel pentru Chimie în 1993, despre care însuși “părintele” său a declarat, în atâtea emisiuni televizate, că nu este decât un simplu instrument de cercetare și că nu ar trebui să fie folosit niciodată pentru a diagnostica vreo boală infecțioasă la om (ne-a atenționat și că testul poate fi folosit fraudulos, de niște impostori științifici care au în “spate” o “agendă”, căci testele pozitive pot fi dictate-înșelător-de un ciclu amplificator care poate mări materialul genetic)! Și, atunci, suntem îndreptățiți să ne întrebăm cum de este posibil ca nimeni, dintre reprezentanții Statului Român, să nu se autosesizeze, să rămână imuni, la atâta durere, într-un “spectacol” macabru cu izolete, “cosmonauți în alb”, internări cu forța în spitale chiar și a oamenilor sănătoși (asimptomatici), abuzuri cu un Protocol medical exclusivist, carantinări, izolări, restricții inumane?

Ce așteptări să mai ai însă, de la omul simplu, când nici măcar așa-zisele superputeri și ale lor Academii de Știință , fie ele de la Washington, Moscova sau Beijing, nu au fost în stare să se sincronizeze, într-o Conferință științifică de amploare, ca să aibă un punct de vedere comun despre un test, neadecvat, promovat dubios până și în S.U.A., de un ateu cocoțat în funcția de director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (Anthony Fauci) și despre care, descalificându-l public, însuși inventatorul testului RT-PCR a spus: “Oameni ca Fauci se ridică și încep să vorbească, știi, el într-adevăr nu știe nimic despre nimic și i-aș spune asta în față. Nimic! Omul crede că poți să iei o probă de sânge și să o pui într-un microscop electronic, și dacă există un virus, vei ști! El nu înțelege microscopia electronică și nu înțelege Medicina, nu ar trebui să se afle într-o poziție așa cum este acum. Majoritatea tipilor ălora de acolo din vârf, sunt oameni buni doar pentru administrație, și nu știu nimic despre ce se întâmplă în partea de jos! Știi, tipii ăia au o Agendă, care nu este ceea ce ne-am dori noi să aibă, pentru că îi plătim (cu taxele noastre) să aibă grijă într-un fel de sănătatea noastră! Ei au o agendă personală, ei își stabilesc propriile reguli pe măsură ce înaintează, ei le schimbă când vor și le introduc pe furiș, ca Tony Fauci, căruia nu-i pasă să meargă la televiziune în fața oamenilor care îi plătesc salariul, și să mintă în direct în fața camerei”!

Ei, tocmai inventatorul testului RT-PCR ne arată, explicit, care este diferența între un om de știință și un impostor! În cine credeți?

NOTA BENE: De tot hazul, președintele tanzanian Magufuli ne-a demonstrat ineficiența testului anticovid: a dus la laborator probe, ieșite POZITIV, de la o capră și un fruct (papaia)... Niciunul din marii guvernanți ai lumii nu s-a gândit să verifice informația și să pună capăt imposturii!

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu