CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE, LA LUDUȘ

Distribuie pe:

Îndeplinind o datorie de onoare, publicăm călduroasa invitație a cucernicului părinte protopop Lucian Voșloban și a domnului Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, adresată locuitorilor orașului Luduș, ortodocși sau de alte confesiuni, să participe, sâmbătă, 18 decembrie 2021, începând cu ora 17, la Concertul de colinde programat să aibă loc în Biserica cu hramul “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Parohia Ortodoxă Luduș II, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Concertul va fi susținut de Oana Bozga-Pintea și de Corala bărbătească “Armonia”, din Constanța. Prezintă actorul, publicistul și omul de televiziune Rudi Moca.

Cu adevărat, concertul de colinde este unul extraordinar. De ce? Pentru că, împreună cu doamna Oana Bozga-Pintea, a cărei voce cristalină și duioasă este apreciată de Înaltul Ierarh Irineu ca instrument rafinat al Logosului dumnezeiesc, Iisus Hristos, și cu renumita corală bărbătească “Armonia”, răsplătită cu înalte distincții și aprecieri la superlativ de instituții, organizații și personalități ale lumii muzicale naționale și internaționale, vom avea minunatul prilej să ne pregătim ca, de Crăciun, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, să se nască și în ieslea sufletelor noastre.

MIRCEA GHEBOREAN

Lasă un comentariu