TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL MUREȘ - EDIȚIA A XXVIII-A

Distribuie pe:

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a organizat, în data de 16.12.2021, evenimentul Topul Firmelor din Județul Mureș, desfășurat la Restaurant Imperial Inn, din Târgu-Mureș, cu respectarea tuturor măsurilor dispuse prin deciziile autorităților publice și a instituțiilor abilitate să gestioneze riscul de răspândire a infecției cu SARS-CoV-2 pe perioada stării de alertă.

Conform tradiției, Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului. Topul firmelor din județul Mureș este singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, fiind bazat pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, implementată de întreaga rețea de camere de comerț județene din România.

Anul acesta, topul a ajuns la a 28-a ediție și, la întocmirea clasamentelor, au participat 19.081 de societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.867 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Dintre acestea, 1.042 se regăsesc în catalogul tipărit “Topul Firmelor din Județul Mureș”, locul 1 revenind unui număr de 745 de firme.

În cadrul evenimentului Topul Firmelor s-au acordat și următoarele distincții: Diploma și Trofeul pentru Excelență în Afaceri, Diploma pentru Exportatorii de Top, Trofeul de Distincție pentru Membri de Aur și Diplomele de Onoare oferite femeilor manager de succes.

Ne mândrim cu faptul că 340 de companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 50 sunt ocupante ale locului 1, ceea ce situează județul Mureș pe un onorant loc 7 pe țară.

Camera de Comerț și Industrie Mureș le mulțumește partenerilor care, prin contribuția lor, au ridicat prestigiul acestui eveniment: Nett Front SRL, Pacovis SRL, Therezia Prodcom SRL, Eldi Brutăria SRL, Castel Vinum SRL, Cofit Construct SRL și Exim Bank SA, care este un susținător al mediului de afaceri mureșean.

De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Mureș, prin domnul președinte Vasile Pop, adresează mulțumiri reprezentanților autorităților locale, Universității UMFST Târgu-Mureș și ale altor instituții de prestigiu din județ și partenerilor mass-media care ne-au onorat cu prezența, demonstrând astfel aprecierea pentru calitatea de reprezentant al mediului de afaceri a Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, dar și pentru companiile prezente în Top, care reprezintă motorul principal de dezvoltare a județului.

În numele Colegiului de Conducere și al Comitetului de Direcție al CCI Mureș, adresăm felicitări tuturor firmelor nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență, reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare pe țară.

ANCA GIURGIU, Secretar General CCI Mureș

Lasă un comentariu