ASTĂZI, 18 DECEMBRIE: ADOPTĂ UN CĂȚEL!

Distribuie pe:

Un eveniment dedicat iubitorilor de animale are loc astăzi, 18 decembrie, între orele 10.00 și 16.00, în incinta Cetății Târgu-Mureș (Cupola de sticlă). Participanții au ocazia să primească sfaturi utile de la medicii veterinari invitați și să-și petreacă timpul în compania patrupedelor care așteaptă să-și găsească un cămin. Animalele pot fi adoptate pe loc, gratuit, acestea fiind deparazitate și tratate de specialiștii Adăpostului de câini din Târgu-Mureș.

Vizitatorii pot afla mai multe informații despre blănoși de la specialiști, dr. Pálosi Csaba, medic-șef al Clinicii Veterinare “Arca lui Noe” va răspunde întrebărilor celor interesați. Totodată, reprezentanții magazinului de animale de companie

E.R.A. Pets vor expune produse specifice. La târg pot participa și persoane însoțite de propriile animale de companie, condiția este ca patrupedele să fie ținute în lesă. De asemenea, accesul în incinta Cetății se face pe baza Certificatului verde, iar adulții trebuie să poarte mască de protecție.

Evenimentul este organizat de Adăpostul de câini din Târgu-Mureș în parteneriat cu 112 Café, care oferă participanților băuturi calde. Reprezentanții presei sunt așteptați la eveniment.

Pagina Facebook a evenimentului este: https://fb.me/e/1lB4b4OS8

Serviciul Relații Interne și Internaționale Municipiul Târgu-Mureș

Lasă un comentariu