SPRIJIN FINANCIAR PENTRU FERMIERII MUREȘENI

Distribuie pe:

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Mureș informează că, începând cu 2 decembrie, a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat în avans pentru anul de cerere 2021.

Astfel, până la finalul zilei de 15 decembrie 2021, au fost autorizați pentru plata finală 19.201 fermieri, ceea ce reprezintă un procent de 80,67% din numărul total de 23.799 al fermierilor care au depus Cerere unică de plată în Campania 2021, înregistrate la Centrul Județean Mureș și la centrele locale arondate și care au fost declarați eligibili la data finală de depunere a acestora.

Plățile finanțate din FEGA se efectuează la cursul de schimb de 4,9475 lei pentru un euro, iar plățile finanțate din FEADR la cursul de schimb de 4,8683 lei pentru un euro.

APIA va continua efectuarea plăților aferente Campaniei 2021 în același ritm susținut, astfel încât toți beneficiarii să primească în timp util banii cuveniți.

APIA este mereu alături de fermieri!, precizează Ovidiu Daniel SĂVÂȘCĂ, director executiv Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Mureș.

B.B.

Lasă un comentariu