ZODIILE ȘI... CADOURILE DE CRĂCIUN

Distribuie pe:

Tuturor ne este dificil să alegem cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru cei dragi, însă astrologica.ro ne vine în ajutor și afirmă că, pentru a ieși din impas, nu trebuie decât să ținem cont de zodia în care s-a născut destinatarul darurilor.

Berbec - Berbecul preferă cadourile unice. Îi place să iasă în evidență cu lucruri pe care alții nu le au, așadar încearcă să fii creativ și să optezi pentru lucruri ieșite din comun. Mai mult, Berbecul este o fire foarte activă, iar echipamentele sportive ar putea fi o alegere înțeleaptă.

Taur - Taurul este o fire senzuală, motiv pentru care ceea ce îl interesează este calitatea și nu cantitatea. Este atras de lucrurile luxoase, scumpe, care îl fac să se simtă important.

Gemeni - Nativul Gemeni iubește orice îi stimulează inteligența, iar în acest sens, cel puțin de Crăciun, nu ai cum să greșești cu o carte bună. De asemenea, iubește produsele de îngrijire corporală.

Rac - Racul iubește confortul, iar în perioada Sărbătorilor de Iarnă l-ar încânta foarte mult un aparat nou de cafea sau o sticlă de vin rafinat. Nici cadourile lucrate manual nu sunt excluse din ecuație. Îi dau senzația că ți-ai dat interesul.

Leu - Ați întâlnit până acum vreun nativ Leu care să nu fie preocupat de imaginea lui? Nu! Din acest motiv, cel mai bun cadou este cel care îl face să se simtă fantastic și să fie în centrul atenției.

Fecioară - Pentru nativul Fecioară, cadourile practice sunt cele care îl încântă cel mai tare. Fie că alegi să iei ceva pentru casă, garderobă sau îngrijire personală, trebuie să ai în vedere să fie un lucru util.

Balanță - Balanța iubește să fie înconjurată de decorațiuni fascinante care să îi schimbe complet dispoziția, așa că piesele decorative pentru locuință sunt ideale de Crăciun.

Scorpion - Pe nativul Scorpion îl dai gata chiar și cu o lenjerie intimă seducătoare, iar asta pentru că este o fire senzuală. Însă, neapărat să fie scumpă și de calitate.

Săgetător - Pentru nativul Săgetător cadoul ideal trebuie să îi satisfacă pasiunea pentru călătorie. De aceea, potrivită ar fi o hartă răzuibilă sau, dacă vrei ceva mai complex, organizează-i o vacanță.

Capricorn - Pentru Capricorn poți alege un joc de societate sau orice îi poate stârni umorul, iar asta pentru că el este foarte deschis și amuzant din fire.

Vărsător - Orice cadou nebunesc care îi aduce un zâmbet pe față este ideal pentru nativul Vărsător. Poți opta pentru o pijama tip salopetă cât mai trăsnită sau chiar pentru o pereche de papuci ieșiți din comun.

Pești - Pentru nativul Pești, o carte care să îl captiveze este ceea ce are nevoie. De asemenea, poți să îi achiziționezi un jurnal, pentru că el oricum tinde să își exprime deseori gândurile și sentimentele. (L.P.)

Lasă un comentariu