ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 20-21 decembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 54 de intervenții, din care: trei accidente rutiere, o altă situație de urgență și 50 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Accidente rutiere:

- Luni, 20 decembrie, în jurul orei 12.20, accident rutier produs pe raza localității Deda, strada Valea Podului. Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Deda. A fost vorba despre un singur autoturism implicat. Acesta a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de electricitate. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

- Tot luni, 20 decembrie, în jurul orei 14.30, accident rutier produs pe raza localității Filpișu Mare. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în urma impactului a fost ruptă o țeavă de gaz. Două persoane de cod verde au necesitat asistență medicală, acestea au fost preluate și transportate la spital, cu ambulanța SMURD. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Scurgerea de gaz a fost oprită de către o echipă de intervenție de la furnizorul de gaze naturale, după care a remediat problema.

- Marți dimineață, în jurul orei 5.35, accident rutier produs în orașul Luduș, strada Dorului. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. În accident a fost implicat un singur autoturism, iar în interior se afla o persoană blocată. S-a intervenit pentru extragerea acesteia și predată echipajului de pe ambulanță, aceasta fiind de cod verde. Victima a fost transportată la spital.

Lasă un comentariu