DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ”: “MISTER” DEZLEGAT!

Distribuie pe:

În loc să își ia în serios rolul de “gardian al democrației”, tocmai într-un moment în care globaliștii zguduie Terra din temelii cu prezisele lor “crize” (sanitară - prin covid; energetică - prin atac cibernetic global; meteo - prin încălzirea globală; militară - prin Marele Război Planetar), Presa noastră națională se întrece pe sine așa încât, în ton cu cea mondială, să ne ascundă faptul că tot mai mult depindem de factorul militar, cum ar fi recenta lege prin care S.R.I. ne poate intercepta legal convorbirile electronice, dar în schimb nu contenește, plătită fiind regește de Guvern, să ne zăpăcească de cap, cât este ziua de lungă, că ar fi bine, spre “binele” comun, să dăm ascultare unui “grup de comunicare strategică”, nu înțeleg de ce secret, de așa-ziși specialiști!

Cum nu aș vrea să lungesc vorba, despre “subteranele” strategiei de divizare impuse nouă de forțe para-militare, cu gir euro-atlantic, aș vrea să vă semnalez, stimați cititori, tăcerea de mormânt a ziariștilor noștri față de dezvăluirea senzațională făcută, pe când era audiat (pentru funcția de ministru) în Comisia parlamentară de sănătate, de candidatul nominalizat la funcția de ministru al Sănătății (prof. univ. dr. Alexandru Rafila): pur și simplu am aflat, în totală contradicție cu propaganda din Media aservită, că profesioniștii din Ministerul Sănătății sunt substituiți, în actuala criză sanitară, de către... nespecialiști!

Desigur, pentru cei care au luat de bună povestea mediatică despre cum anume ne scapă “specialiștii” de criza sanitară, nu este prea ușor să digere spusele ditamai actualului ministru al Sănătății: “Nu putem să lucrăm ca un soi de anexă a unei structuri, supra-ministeriale dacă vreți (CNSU-ul lui Arafat-n.a.), dar care în mod evident este controlată de oamenii care nu sunt din Sănătate, ci din alte domenii..., dar în mod evident trebuie să ne întoarcem la profesioniști și la profesionalizarea sănătății publice... Acest mecanism prin care deciziile de sănătate publică sunt luate de persoane care nu au legătură directă cu sănătatea publică nu sunt în regulă” (A. Rafila)!

Se poate, dom` ministru Rafila? Cum adică?” Măsurile sanitare”, de până acum, nu le-au luat “ specialiștii”? Ce spun, de aceasta, “gardienii” justiției? Dar “eroii din linia întâi”, medicii? Oare, nimeni să nu mai fie interesat de ceea ce înseamnă, penal, un atentat la siguranța națională?

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu