ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 22-23 decembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 55 de intervenții, din care: patru incendii, două alte situații de urgență și 49 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 14.30, incendiu produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la suprafață de aproximativ 10 mp. Acesta a fost lichidat înainte să se propage.

- Miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 17.50, incendiu produs la o ghenă de gunoi din municipiul Târgu-Mureș, strada Rodniciei. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- Miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 19.00, incendiu produs la o anexă gospodărească în orașul Iernut, strada Petru Maior. S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat la o bucătărie de vară, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

- Tot miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 21.00, incendiu produs la un horn din municipiul Reghin, strada George Coșbuc. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Lasă un comentariu