ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 24 - 27 decembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 154 de intervenții, din care amintim - șapte incendii, trei accidente rutiere, două alte situații de urgență și 142 intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii:

* Sâmbătă, 25 decembrie, în jurul orei 16.57, incendiu la o casă de locuit în municipiul Reghin, str. Lacramiorei nr. 31.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A ars polistiren de pe fațada casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp și astereală pe aproximativ 80 mp.

În urma incendiului, o persoană a suferit o ușoară intoxicație cu fum, aceasta refuzând deplasarea la spital.

* Tot sâmbătă, 25 decembrie, în jurul orei 19.15, incendiu produs la o casă în municipiul Târgu-Mureș, strada Verii.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

La sosirea pompierilor militari, ardea o anexă din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 mp, cu pericol de propagare la o seră din apropiere.

Accidente rutiere:

* Viner, 24 decembrie, în jurul orei 13.34, accident rutier în municipiul Reghin, strada Mihai Viteazul.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

La sosirea salvatorilor, un autoturism era răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, rezultând două victime, o victimă de cod verde care s-a autoevacuat din mașină, iar cealaltă victimă era încarcerată, aceasta fiind de cod galben.

După extragerea victimei, aceasta a fost preluată de echipajul SMURD, iar victima de cod verde a fost preluată de echipajul SAJ, ambele fiind transportate la CPU Reghin.

În urma accidentului, autoturismul a lovit un stâlp de telefonie din lemn.

Circulația a fost blocată pe un sens de circulație.

* Sâmbătă, 25 decembrie, în jurul orei 1.56, accident rutier, cu o victima posibil încarcerată, produs pe raza localității Cerghid, strada Principală.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

A fost vorba de un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism care a intrat în șanțul de la marginea drumului. În urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin neîncarcerată, de cod galben, aceasta fiind asistată de echipajul SMURD aflat la fața locului și transportată ulterior la UPU Târgu-Mureș.

* Duminică, 26 decembrie, în jurul orei 9.00, asigurări măsuri PSI la un accident rutier, produs pe raza localității Corunca.

La locul solicitării, s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Odată ajunși la fața locului, un autoturism era ieșit în decor, iar în urma accidentului au rezultat două victime, o victimă de cod verde și o victimă de cod galben. Victimele au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, fiind transportate la UPU Târgu-Mureș.

Circulația a fost blocată pe un sens de circulație.

Lasă un comentariu