CERTIFICATUL COVID, SUB FORMĂ DE MICROCIP IMPLANTAT SUB PIELE!

Distribuie pe:

O companie tehnologică suedeză (Dsruptive Subdermals) a creat un microcip de mărimea unui bob de orez, care poate fi inserat sub piele. Microcipul va putea fi scanat și va arăta certificatul Covid al unei persoane sau rezultatul testului.

“Am un implant de cip în mână și am programat cipul astfel încât să am pașaportul Covid, motivul fiind că vreau să îl am mereu accesibil. De exemplu, dacă merg la film sau merg la un centru comercial, atunci vor putea să îmi verifice certificatul chiar dacă nu am telefonul meu.

Microcipurile nu au o baterie, deci nu pot transmite un semnal de la sine, fiind practic pasive. Acestea nu pot indica niciodată locația, sunt activate doar când le atingeți cu smartphone-ul, deci nu pot fi folosite pentru a urmări locația nimănui.

Pentru a fi actualizat, microcipul nu trebuie să fie scos. Este ușor să actualizați implantul, folosind o aplicație pe telefon pentru a schimba ceea ce este pe cip. Așa că pot fi adăugate informații noi pe cip în fiecare zi.

Sunt convins că această tehnologie este aici pentru a rămâne și ne vom gândi că nu este nimic ciudat să ai un implant în mână”, a declarat Hannes Sjoblad, director general al Dsruptive Subdermals, pentru France24, citat de descopera.ro.

Potrivit sursei citate, numărul celor care au ales deja acest implant a depășit 6.000, în contextul în care, de la începutul lunii decembrie, suedezii sunt nevoiți să aibă un certificat Covid valid la orice eveniment cu mai mult de 100 de persoane.

Specialiștii susțin că acest tip de tehnologie poate ușura viața oamenilor de pretutindeni și că, pe viitor, un astfel de microcip ne-ar putea detecta nivelul anticorpilor din organism și atenționa când este nevoie de vaccin.

Un astfel de implant costă aproximativ 100 de euro. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu