DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT SĂ AUDĂ”: OMUL, ÎN VIITORUL APROPIAT!

Distribuie pe:

Ca să vedeți cât de metodic suntem “prelucrați din umbră”, cu tehnologii care ne depășesc (realmente) imaginarul, vă aduc aminte că puternicii lumii, adică aceia care manipulează masele, au făcut în așa fel încât , până și locuitorii din Scornicești, să afle (înainte de lovitura de stat din 1989) că renumitul lor consătean, președintele naționalist Ceaușescu, îi deranja cu îndârjirea lui de a se opune planului globalist al robotizării muncii (al înlocuirii oamenilor cu roboții)! Nici nu s-au schimbat prea bine vremurile și iată că, o dată cu vizita Ursulei von der Leyen în România (prima frază a fost despre implementarea 5G în țara noastră), actualul nostru președinte ne și vorbea, cu un ton fatalist, despre “iminenta” aderență a românilor la o “societate interconectată”!Vedeți, stimați cititori, cât de bine, într-o lume în care statele naționale ucid Democrația prin reprezentarea intereselor corporațiilor și nu ale popoarelor, se leagă lucrurile esențiale între ele?

Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că, în Era Nouă, a digitalizării, Inteligența Artificială și antenele 5G vor face în așa fel încât CUNOAȘTEREA, devenită online, să fie accelerată și controlată de un supercomputer, întrucât se va ajunge ca, în doar câțiva ani, creierele oamenilor să fie implantate cu niște nanoroboți, din așa-zisele vaccinuri, care se află în deplină comunicare cu semnalele electromagnetice, de înaltă frecvență, emise de antenele 5G!

Siluiți, astfel, oamenii vor fi “deținuți” (dependenți), de mult-invocatul Guvern Mondial, într-o “temniță”, mondială, în care, în numele “binelui comun”, vor accepta să renunțe la tot ce credeau ei că îi reprezintă mai frumos și, aduși în stadiul robotizării și al sclaviei moderne, vor supraviețui (în mediul virtual) cu iluzia că sunt “fericiți”!

Puținii nonconformiști, alegând Crucea lui Hristos, vor rămâne fideli Normalității “învechite” și, chiar dacă majoritatea îi va prigoni, vor fi apărați și mângâiați de harul lui Dumnezeu! Doamne, ocrotește-i pe români!

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu