HOROSCOPUL ANULUI 2022

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, anul 2022 promite să fie mai liniștit decât anii precedenți, pentru că energia astrală este mai puțin tensionată. Prin urmare, ni se oferă șansa să ne revenim, să ne regrupăm și să ne ocupăm de finalizarea și fructificarea schimbărilor începute în anii precedenți.

Totodată, astrele ne ajută să acceptăm mai ușor transformările care au loc la nivel social, politic și economic, să ne adaptăm și să facem în așa fel încât aceste transformări să aibă efecte benefice, constructive.

BERBEC - Dragoste. Anul 2022 vine cu vești bune pentru Berbecii care nu au un partener, deoarece vor întâlni mai multe persoane interesante care le vor extinde orizonturile. Cei căsătoriți vor fi susținuți de partener.

Bani - Foarte important este că banii încep să vină în cantități mai mari decât pleacă. Rațiunea îți calmează impulsurile și datorită acestui lucru începi să cheltuiești mai puțin, precum și să economisești.

Sănătate - Vestea bună este că Berbecul va scăpa de bolile și problemele care până acum i-au afectat sănătatea. Simptomele enervante dispar, iar cauzele sunt rezolvate și Berbecul își recapătă vitalitatea.

Carieră - La începutul anului va fi puțină presiune în muncă, dar în curând vei avea autoritatea de a face lucrurile așa cum crezi tu. Poți accesa posturi de prestigiu și de lungă durată.

TAUR - Dragoste. Taurul care nu are un partener va trebui să treacă prin multe încercări pentru a găsi persoana ideală. Dacă își dorește o relație serioasă, cel mai bine ar fi să ignore aspectul fizic și să se concentreze pe găsirea valorilor pe care le caută într-un partener de viață.

Bani - Ai avut parte de multe pierderi în ultimul an, așa că va fi greu să îți recapeți stilul de viață cu care erai obișnuit. Dar ai devenit prudent, pentru că ți-ai învățat lecția despre cheltuielile inutile și investițiile nesigure.

Sănătate - Stresul va fi problema care te va bântui pe tot parcursul anului, acest fapt fiind strâns legat de cursa contra cronometru pe care va trebui să o parcurgi pentru a reumple nivelurile numerice din contul tău bancar. O bună evadare sunt exercițiile fizice.

Carieră - Munca va fi un punct forte pentru tine în 2022. În ea te vei putea refugia atunci când problemele te copleșesc. În plus, orele suplimentare de la serviciu nu îți vor oferi doar scăparea de care ai nevoie, ci te vor ajuta și să te vindeci de pierderile financiare din anul precedent.

GEMENI - Dragoste. Gemenii singuri vor fi nevoiți să mai aștepte puțin înainte de a începe o nouă relație, mai ales dacă sunt în căutarea uneia serioase și bazate pe angajament. O călătorie introspectivă prin dorințele, gusturile, așteptările și calitățile lor va fi ceea ce trebuie să facă înainte de a se implica într-o relație adevărată.

Bani - Cheltuieli neașteptate stau la pândă. Va trebui să economisești pentru a face față tuturor atacurilor economice care vor cădea asupra ta. Deși banii nu vor fi neapărat insuficienți, nici nu te vor da afară din casă.

Sănătate - Dacă scapi de obiceiurile care îți fac rău, îți vei îmbunătăți sănătatea în mai multe aspecte decât îți imaginezi. În caz contrar, vei continua să cazi liber în abisul autodistrugerii.

Carieră - Ar trebui să începi anul făcându-ți cunoscute ideile și obiectivul de a obține o poziție mai bună. Cel mai bun mod de a atinge acest țel este să ajungi la șefii tăi și să le câștigi încrederea.

RAC - Dragoste. Pentru Racii care nu au un partener, anul 2022 va fi cam întortocheat pe măsură ce vor apărea oportunități de a cunoaște pe cineva, dar nu vor fi prea norocoși. Uneori se vor simți frustrați și nostalgici. Toată lumea mai greșește și trebuie să înțelegi că perfecțiunea nu te face fericit.

Bani - În ceea ce privește banii, lucrurile ar putea fi oarecum instabile dacă nu ai grijă. Se recomandă gestionarea fiecărui detaliu pentru a evita un dezechilibru financiar. Banii vor fi un subiect delicat și anumite decizii greșite pot duce la faliment.

Sănătate - Este recomandat să faci analize pertinente pentru a ști în ce stadiu este organismul tău. În acest fel, se va putea stabili dacă există vreun inconvenient, întrucât va fi momentul perfect pentru a lua măsurile necesare și a ameliora din timp orice potențială anomalie, oricât de mică ar fi aceasta.

Carieră - Când vine vorba de muncă, Racul va trece prin momente tulburi. Universul pregătește schimbări la care trebuie să te adaptezi cu o anumită viteză. Este necesar de știut că astfel de modificări nu vor avea beneficii vizibile imediat, dar se vor observa în timp.

LEU - Dragoste. Leul va avea parte de un 2022 cu multe întâlniri amoroase de o anumită intensitate, în care se vor manifesta scene de posesivitate, dramă și gelozie. Leul care nu are un partener va avea ocazia să cunoască pe cineva care, în sfârșit, să fie de acord cu ideile lui.

Bani - Leii nu vor trebui să își facă griji în privința banilor. Vor fi prezente diferite oportunități care le vor îmbunătăți situația financiară și îi vor conduce către noi posibilități de creștere personală și familială bazată pe evoluția profesională.

Sănătate - Modul tău de viață mult prea activ ți-ar putea pune sănătatea în pericol. Orice exces poate fi dăunător, iar corpul tău se va simți epuizat. Prin urmare, este necesar să investești timp în odihnă, să dormi cât trebuie și să iei vitamine.

Carieră - Munca este solicitantă, iar timpul liber va fi din ce în ce mai puțin. Acest ritm neobosit de muncă are și o parte bună: când este timpul să pleci în vacanță, te poți răsfăța și relaxa pe deplin.

FECIOARĂ - Dragoste. Fecioara pare rece atunci când vine vorba de dragoste. Cu toate acestea, când Cupidon bate la ușă, Fecioara se predă pe deplin iubirii. Pentru Fecioarele care nu au un partener, perspectivele în acest sens se vor îmbunătăți considerabil.

Bani - În ceea ce privește banii, nu vei avea prea multe probleme de care să te îngrijorezi. Poți dormi liniștit, deoarece bugetul tău va fi confortabil, datorită unei bune organizări. Îți vei vedea veniturile crescând considerabil.

Sănătate - O dietă bună și activitatea fizică asigură întotdeauna un corp care funcționează corect. Ar trebui să ai în grijă de sistemul nervos, din moment ce tensiunile cu care te confrunți vor fi destul de frecvente.

Carieră - Mulți nativi vor trebui să se mute într-un birou nou sau chiar să se aventureze în lumea antreprenoriatului, pe care o vor iubi cu toată puterea după ce vor experimenta ceva atât de frumos, ca propria lor afacere.

BALANȚĂ - Dragoste. Balanțele singure vor trece printr-un an în care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna. Totuși, acest lucru nu este o problemă, deoarece vor duce o viață de celibatari plăcută și distractivă.

Bani - Banii vor intra cu ușurință în buzunarul tău, dar vor ieși cu viteză egală din cauza numărului mare de cheltuieli pe care le ai. Să ai grijă de banii tău ca de o comoară va fi cheia pentru a evita o subfinanțare serioasă.

Sănătate - Există mult stres în viața Balanțelor, iar anumite boli vor bate la ușă. Schimbările radicale nu fac prea bine acestor nativi, așa că vor fi excesiv de nervoși și îngrijorați. Medicina tradițională îi va putea ajuta puțin.

Carieră - Dacă Balanța vrea să încheie socotelile cu locul de muncă actual, astfel încât să nu mai facă ceea ce nu îi place, ar trebui să se dedice specializării pentru care s-au pregătit ani de zile.

SCORPION - Dragoste. Scorpionii care nu au încă un partener vor trebui să treacă printr-o perioadă decisivă de introspecție înainte de a începe o relație serioasă. Dacă vrei să eviți greșelile din trecut, este timpul să stai în fața oglinzii tale interioare și să îți dai seama de ce relațiile tale de dragoste să se termine în eșecuri neașteptate.

Bani - La locul de muncă trebuie să fii mai ordonat și mai disciplinat, pentru ca performanța ta să fie răsplătită. De asemenea, schimbările vor avea o influență pozitivă, acesta fiind momentul potrivit de a începe o afacere și a investi.

Sănătate - Ai tendința de a deveni copleșit și de a nu ști ce să faci. Problemele emoționale vor fi principala cauză a bolilor tale. Tensiunea constantă se va reflecta în sistemul nervos. Pe de altă parte, și retenția de lichide va deveni o problemă.

Carieră - A sosit momentul ca Scorpionii să scape de jugul de a avea un șef care să le spună ce să facă. Ei pot începe cu succes o afacere pe cont propriu.

SĂGETĂTOR - Dragoste. Săgetătorii singuri se vor simți mai dornici să se exploreze pe ei înșiși pentru a vedea care este limita lor în ceea ce privește iubirea. În 2022, vor fi deosebit de seducători, senzuali și relaxați atunci când vine vorba de a trimite semnale și de a cuceri.

Bani - Banii îți vor permite să îți acorzi pauzele de care ai nevoie. Îți poți permite vacanțe, cumpărarea unei locuințe sau schimbarea mașinii. Norocul va fi de partea ta, atât timp cât nu abuzezi de el.

Sănătate - Te vei bucura de o sănătate de fier, iar acest lucru îți va permite să întreprinzi proiecte solicitante, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, deoarece corpul și mintea ta sunt la înălțime.

Carieră - Ideile tale vor fi comori și vei câștiga încrederea șefilor și a investitorilor. Contribuțiile tale vor fi vitale pentru creșterea companiei și acest lucru va avea un impact pozitiv asupra șanselor tale de a promova.

CAPRICORN - Dragoste. Nativii singuri ai acestei zodii vor găsi dragostea în acest an. Relațiile stabile și pe termen lung vor fi scopul principal al Capricornilor. Ei se vor îndrăgosti de cineva cu un profil spiritual marcant, iar această iubire profundă și pură îi va determina să exploreze zone care transcend fizicul și materialul.

Bani - Bani vei avea din belșug și îți permit să te răsfeți cu lucruri materiale care îți oferă mai multă încredere în tine. Poate fi vorba de haine sau chiar de o intervenție chirurgicală care să îți sporească frumusețea naturală.

Sănătate - Ignorarea simptomelor organelor vitale, cum ar fi inima sau sistemul digestiv, te va obliga să rezolvi probleme mai grave în viitor. O vizită la medic la începutul anului te va scuti de multe bătăi de cap.

Carieră - Locul tău de muncă îți va scoate multe oportunități în cale anul acesta. Asumarea riscului de a accepta o promovare și de a ieși din zona de confort te va ajuta să îți dezvolți laturi ale personalității pe care le-ai ascuns atât de mult încât nici nu știai că sunt acolo.

VĂRSĂTOR - Dragoste. Vărsătorii singuri vor simți o nevoie acută de a fi într-o relație, astfel încât să poată împărtăși tot binele și răul din viața lor cu cineva. Excesul de libertate a devenit singurătate, iar Vărsătorul nu este un semn zodiacal care să stea departe de compania umană. Mulți Vărsători își vor da seama că sunt îndrăgostiți de un cunoscut sau apropiat.

Bani - Venitul Vărsătorului va crește vertiginos în acest an și va putea face cheltuieli importante, cum ar fi achiziționarea unei locuințe, a unei case de vancanță și chiar achitarea unor împrumuturi despre care credea că se vor întinde pe mulți ani.

Sănătate - Te stresezi mai mult decât este necesar și poți avea și probleme cu colesterolul în acest an. O dietă sănătoasă va fi primordială, iar activitățile în aer liber care includ exerciții fizice te vor ține departe de problemele articulare.

Carieră - Situația ta profesională va fi complicată din cauza unui șef prea sever. Noile reguli cu care te vei confrunta îți vor consuma tot timpul și performanța, așa că vremurile în care pauzele la birou semănau cu cele de la școală vor dispărea complet.

PEȘTI - Dragoste. Peștii singuri își vor păstra acest statut pe tot parcursul anului 2022. În mod surprinzător, singurătatea nu îi va împovăra. Dimpotrivă, se vor simți mai maturi și scapă de teama de a înfrunta viața fără compania unui partener. Vor fi relaxați, dorind să cunoască oameni noi și să se lase seduși în mod natural.

Bani - Banii vin din mai multe părți anul acesta și vor juca un rol foarte important. Prin urmare, poți face investiții care se bazează mai mult pe noroc decât pe strategie. Va fi un an foarte prosper și în expansiune.

Sănătate - Peștii se vor simți viguroși, puternici și dispuși să facă lucruri noi. Recomandarea astrelor este să caute un hobby care este legat de fizic, cum ar fi gimnastica, dansul sau ceva sport cu mingea.

Carieră - Tot ceea ce își propun Peștii în 2022 va ajunge să se realizeze, însă acest lucru implică muncă și căutări obositoare. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu