ÎNCOTRO?

Distribuie pe:

Suntem în 2022 și, dacă aceste aspecte se perpetuează, atunci omenirea ÎNCOTRO va merge? Societatea contemporană adâncește, pe zi ce trece, criza familiei, care, din păcate, este susținută prin mass-media vizuală.

Am urmărit un videoclip prezentat de către o firmă care comercializează vodcă (o firmă cu tradiție din secolul trecut), în care se prezintă pierderea sensului autentic al iubirii conjugale - așa-zisa teorie a genului, “ideologia gender” - , care susține că nu există o diferență biologică structurală între bărbați și femei, ci doar o neînsemnată diferență morfologică.

Această diferență este înlocuită cu un sex neutru. Diferența între masculin și feminin ar fi de factură culturală. Umanitatea nu mai este alcătuită din bărbați și femei, ci din persoane care decid ce să fie.

Susținerea acestei teorii este promovată de Comunitatea europeană, prin invocarea toleranței, egalității, educației pentru diversitate.

Imediat au fost foarte săritori și unii din USR, care doar de la tribune au promovat aceste aberații, care la ce duc? La manifestări anormale.

Din păcate, tineretul este receptiv la tot ce este nou, ieșit din tiparele normalității. Se impune o atenție mărită la mediile pe care le frecventează copiii, la obiceiurile noi pe care le deprind etc.

Teoria genului reprezintă momentul deconstrucției instituției matrimoniale. Este un colaps al omului occidental.

Se impune ca, prin orice mijloace, să fie promovată personalitatea umană, expresia armonioasă a libertății, adevărului, care să ducă la legătura firească dintre bărbat și femeie. Nu cred că este necesar să imităm toate teoriile care ni se propun și care au consecințe extrem de nefaste asupra societății. Vizionați acest videoclip și vă veți convinge de rezultatele pe care le promovează.

OCTAVIAN PLEȘA

Lasă un comentariu