ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 7-9 ianuarie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 149 de intervenții, din care amintim: cinci incendii, trei accidente rutiere, trei alte situații de urgență și 138 intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii:

- Vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 21.55, incendiu produs la o anexă gospodărească, strada Principală.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și pompierii din cadrul SVSU Batoș. A ars o anexă gospodărească de aproximativ 15 mp. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la anexele învecinate.

- Sâmbătă, 8 ianuarie, în jurul orei 19.10, incendiu produs la un tomberon din municipiul Târgu-Mureș, strada Pandurilor.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

- Duminică, 9 ianuarie, în jurul orei 8.00, incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Deda.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda. Incendiul s-a manifesta la acoperișul casei în jurul hornului pe o suprafață de aproximativ 1 mp. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, fără a apuca să se propage.

- Duminică, 9 ianuarie, în jurul orei 11.50, incendiu horn la o casă de locuit din localitatea Șeulia de Mureș.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni și pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut. Incendiul a fost localizat și lichidat la nivelul hornului de către pompierii din cadrul SVSU Iernut.

Accidente rutiere:

- Vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 21.55, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Voinicenilor.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. În accident au fost implicate trei autoturisme, fără victime încarcerate. În urma impactului a fost afectat un stâlp de electricitate. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

- Vineri, 7 ianuarie, în jurul orei 23.50, accident rutier produs pe raza localității Sâncraiu de Mureș.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba de un autoturism care a intrat în coliziune cu un contor de gaz. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la furnizorul de gaze naturale. Nu au fost victime. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Lasă un comentariu