LA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE “GEORGE EMIL PALADE” DIN TÂRGU MUREȘ, SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE

Distribuie pe:

În 27 martie, începând cu ora 9, se va organiza prima simulare a examenului de ad-mitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

Prima ediție din anul 2022 se va desfășura în sistem hibrid. “Din dorința de a reda cât mai fidel atmosfera din cadrul examenului de admitere și de a vă ajuta să vă familiarizați cât mai bine cu tot ce include acesta, am decis ca simularea să aibă loc într-un format hibrid, atât onsite, cât și online pentru cei care din cauza anumitor circumstanțe nu pot lua parte fizic”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților din Târgu-Mureș.

Înscrierile la simularea examenului de admitere se pot face până în 21 martie 2022 prin crearea unui cont pe site-ul Ligii Studenților din Târgu-Mureș și alegerea pachetului de simulare dorit.

De asemenea, așa cum informează Compartimentul Relații Publice UMFST, toți participanții pot accesa pagina oficială de Facebook a simulării examenului de admitere 2022.

B.B.

Lasă un comentariu