ULTIMELE DETALII DE LA NEGOCIERILE DINTRE FRF ȘI BÖLÖNI

Distribuie pe:

Federația Română de Fotbal încă așteaptă un răspuns de la Ladislau Bölöni, căruia i-a oferit funcția de selecționer al României.

Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, spune că negocierile s-au încheiat, iar acum mingea se află în terenul lui Bölöni.

“Nefăcând parte din echipa de negocieri, acum aștept și eu ca și ceilalți să vedem ce se întâmplă. Nu cunosc asta. Eu știu doar că se așteaptă un răspuns, asta e tot ce știu eu. Pe baza a tot ce s-a discutat, Federația i-a spus «asta putem să oferim» și acum așteaptă un răspuns de la domnul Bölöni. Bănuiesc că e un deadline de bun simț, în momentul ăsta se așteaptă răspunsul de la el”, a spus Vochin într-o intervenție la Telekom Sport.

“Au fost mai multe runde de negocieri. Răspunsul poate să-l dea și prin telefon, prin avocați. Nu cred că e o problemă că el nu mai e fizic în București”, a adăugat oficialul FRF.

Ladislau Bölöni (68 de ani) este liber de contract de mai bine de jumătate de an, de când s-a despărțit de Panathinaikos Atena.

Din informațiile apărute în presă, FRF i-ar fi oferit lui Bölöni un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 300.000 de euro.

(Facebook/Panathinaikos Atena)

ZI NEAGRĂ PENTRU TENISMENELE ROMÂNE LA AUSTRALIAN OPEN

Toate cele trei tenismene române care au evoluat astăzi în prima rundă a calificărilor de la Australian Open 2022 au fost eliminate.

Gabriela Lee, fostă Talabă, Mihaela Buzărnescu și Irina Fetecău și-au încheiat aventura la Melbourne încă de la primele meciuri.

Dacă Talabă și Buzărnescu au pierdut categoric, Fetecău a ratat de puțin victoria, având chiar o minge de meci în setul doi.

Dar iată rezultatele înregistrate de sportivele noastre:

Gabriela Talabă - Kamilla Rakhimova 2-6, 3-6

Mihaela Buzărnescu - Ysaline Bonaventure 2-6, 2-6

Irina Fetecău - Martina Trevisan 7-5, 6-7 (10), 2-6

Alexandra Cadanțu-Ignatik și Irina Bara sunt singurele tenismene române care au obținut calificarea în turul secund al calificărilor. Cele două se vor întâlni în meci direct.

Meciurile de pe tabloul principal de la Australian Open 2022 vor începe luni, 17 ianuarie. (Hepta.ro)

GIGI BECALI A DECIS CINE E FOTBALISTUL DE LA FCSB NETRANSFERABIL. “NU E DE VÂNZARE!”

CSB are un lot solid, cu dubluri pe post, iar Denis Haruț n-a prins mereu primul 11 în acest sezon. Fotbalist polivalent, care poate evolua și în flancuri dar și în centrul compartimentului defensiv, Haruț a jucat în naționala de tineret, iar FCSB a dus lupte aprige cu gruparea lui Valeriu Iftime, anul trecut, pentru a-l transfera.

a declarat marți dimineața, la Pro X, că fotbalistul pe care l-a transferat de la FC Botoșani nu e de vânzare, în contextul în care amicul său, Valeriu Iftime, își exprimase recent dorința de a-l lua înapoi pe jucătorul apropiat de Marius Croitoru.

Gigi Becali: “Cum să-l ia pe Haruț înapoi!?”

“Cum să-l ia pe Haruț înapoi? Nu e de vânzare, nu e un jucător pe care să-l dăm. Am zis eu vreodată că nu sunt mulțumit de Haruț? Fundaș dreapta e foarte bun Crețu, are și experiență. E posibil ca pe Haruț să-l vedeți fundaș central, nu știu, doar vă spun că nu e de vânzare”, a precizat Gigi Becali, la Pro X.

În vârstă de 22 de ani, Denis Haruț s-a format la Poli Timișoara, unde a fost coechipier cu Marius Croitoru. Actualul antrenor de la FC Botoșani i-a relansat cariera jucătorului la gruparea din Moldova, de unde a fost cumpărat de trupa roș-albastră, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro.

ORGANIZATORII AU ANUNȚAT LISTA CAPILOR DE SERIE DE LA AUSTRALIAN OPEN 2022

Organizatorii Australian Open au anunțat marți dimineața lista capilor de serie de la ediția din acest an a Grand Slam-ului de la Antipozi.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 14, în timp ce britanica de origine română Emma Răducanu va fi cap de serie numărul 17.

Cap de serie numărul 1 va fi, bineînțeles, liderul WTA și principala favorită, Ashleigh Barty.

Dar iată lista capilor de serie de la Australian Open 2022:

(Instagram/Simona Halep)

Lasă un comentariu