ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

Marți, 11 ianuarie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 45 de intervenții, din care amintim: un incendiu, două accidente rutiere, o misiune pirotehnică, două alte situații de urgență și 39 intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii:

Marți, 11 ianuarie, în jurul orei 19.25, incendiu produs la o locuință din localitatea Gornești, strada Principală.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și pompierii voluntari din cadrul SVSU Gornești. Au ars bunurile dintr-o cameră și de pe terasă, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În total au fost afectați aproximativ 16 mp din locuință.

Accidente rutiere:

Marți, 11 ianuarie, în jurul orei 18.30, accident rutier produs în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Principală.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime încarcerate. În urma impactului, o persoană de sex masculin, de 56 de ani, a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a fost preluată de echipajul de pe ambulanța SMURD. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe durata intervenției.

Tot marți, 11 ianuarie, în jurul orei 20.15, accident rutier produs pe raza localității Cerghid.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului, o persoană și-a pierdut viața. Echipajul medical aflat la locul intervenției a aplicat manevrele de resuscitare a victimei, însă, din nefericire, după aproximativ 60 de minute, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei. În accident au mai fost implicate patru persoane, acestea nu au necesitat transportul la spital.

Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Misiune pirotehnică:

Marți, 11 ianuarie, în jurul orei 14.00, misiune pirotehnică între localitățile Ernei și Icland.

Au executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș. În urma unor săpături, a fost descoperit un element de muniție, mai exact un proiectil perforant de calibru 75 mm. Acesta a fost ridicat, transportat și depozitat de către echipa pirotehnică.

Cel mai probabil, proiectilul provine din timpul conflictelor militare.

Lasă un comentariu