OMENIREA LA INTERFERENȚA PREVIZIUNILOR ȘI CONSPIRAȚIILOR (III)

Distribuie pe:

Alte opinii ale acestui autor previzionar, citat în articolele anterioare (Ioan de Vézelay), cu privire la profețiile viitorului sunt la fel de sumbre, iar după cum ne arată istoria umanității, s-au îndeplinit întocmai. Continuându-le pe cele menționate în celelalte articole tematice, acestea sunt:

5. Peste o mie de ani, femeile se vor culca cu femeile și bărbații cu bărbații, bătrânii se vor culca cu copilele și aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi și vor fi considerate de toți ca lucruri firești. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi. Dar, din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm, sângele va deveni impur, răul se va întinde dintr-un pat în alt pat precum focul de la o casă la altă casă, boli cumplite și molime înfricoșătoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunând în ele toate bolile pământului, fetele se vor acoperi de răni și bube cu puroi, membrele se vor descarna și dragostea trupească va fi o primejdie de moarte pentru oricine (sida - n.n.).

6. Peste o mie de ani, peste tot se vor răspândi ca o apă revărsată ereziile. Ura cea mai crâncenă va domni între popoare.

7. Peste o mie de ani, lumea va ajunge la un cinism și o prefăcătorie așa de mari încât cel care este putred de bogat și doarme pe sacii plini cu aur va primi ajutor și sprijin și va primi hrană de pomană, iar el, la rândul său, se va preface că îi ajută pe săraci, dar ce va da el săracilor cu o mână

le va lua înapoi înzecit cu cealaltă mână (vezi Băncile, FMI-ul, în special, dar nu numai, Corporțiile și Multinaționale, cu profiturile lor exorbitante, pe care le transferă în statele lor aparținătoare - n.n., spoliind avuția națională a statelor în care își desfășoară activitatea cu forță de muncă ieftină și bine calificată).

8. Peste o mie de ani, lumea întreagă va deveni o piață în care fiecare lucru își va avea prețul lui și totul va fi de vânzare. Carnea și munca omului își vor avea și ele prețul lor, ochi de om și inimi de om scoase din piepturi ca niște bucăți de carne se vor vinde altora (transplantul de organe și traficul cu carne vie - n.n.). Cuvântul dat, onoarea sau credința nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită și putredă, văzduhul va fi dogoritor.

9. Peste o mie de ani, viața se va scumpi fiindcă bogățiile pământului vor secătui, bogatul va trăi ascuns în bogăția lui ca lupul în vizuină.

10. Peste o mie de ani, cei care vor conduce lumea nu vor avea niciun dumnezeu, vor fi suverani fără credință și onoare, al căror nume nimeni nu-l va cunoaște, vor porunci mulțimilor neștiutoare și indiferente și le vor hotarî soarta de la adăpostul palatelor lor ascunse de ochii lumii, de dinapoia zidurilor impenetrabile. Nimeni nu va participa la adunările lor și la sfatul lor (vezi Organizațiile secrete - Lojele masonice și Guvernele din Umbră care au codus și conduc lumea - n.n.). Vor face în așa fel încât orice om, ducând o viață de sclav, să se creadă liber și fericit (iluzia democrației este o realitate incontestabilă! - n.n.)

11. Peste o mie de ani, soarele va dogori cu putere și va pârjoli câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pământ și se va împuțina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea și ochii (vezi dezastrul ecologic prin încălzirea globală - n.n.).

12. Peste o mie de ani, cei săraci și lipsiți de drepturi și cei fără acoperiș deasupra capului vor porni un război distrugător în care vor fi ocupate multe țări și în care luptele cumplite vor aminti de năvălirile barbare de odinioară.

Profeția lui Ioan din Ierusalim este, de fapt, o descriere completă și fidelă nu doar a actualei societăți în care noi trăim azi, ci și a situației ecologice planetare actuale”, ne spune prof. Gheorghe Panaitescu, cel care a postat acest important document pe internet. Ne dăm seama de veridicitatea acestui document, validat de istorie, demonstând că nimic nu se petrece în afara vreunui plan și în ce scop! În mare, știm cine sunt acești conducători din umbră și ce urmăresc, ne-a demonstrat acest adevăr istoria multiseculară a omenirii. De aceea trebuie să fim mai receptivi la aceste profeții anticipate cu mult înaintea desfășurării lor, conform acestui scenariu regizat din afară, cu acordul conducătorilor servili și în mare parte trădători!

Conf. univ. dr. IOAN JUDE, sociolog

Lasă un comentariu