ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 27-28 ianuarie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 68 de intervenții, după cum urmează: două incendii, un accident rutier, două alte situații de urgență și 63 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Joi, 27 ianuarie, în jurul orei 14.00, incendiu produs la un autoturism din municipiul Târgu-Mureș, strada Călărașilor.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat la compartimentul motor. Până la sosirea forțelor de intervenție, acesta a fost lichidat de către proprietar. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

- Joi, 27 ianuarie, în jurul orei 14.00, incendiu produs la o afumătoare din localitatea Cinta, strada Principală. S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățari. În urma incendiului, au ars produsele interioare. Acesta a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost material combustibil amplasat lângă sursă de căldură.

Accidente rutiere:

- Joi, 27 ianuarie, în jurul orei 11.40, accident rutier produs între localitățile Viforoasa și Sângeorgiu de Pădure, DJ 13 A. S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. Victima a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș, aceasta fiind de cod galben. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, s-a circulat alternativ pe un sens de mers.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost executate 32 de misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu