MUNCA ÎN SISTEM HYBRID E APRECIATĂ DE TOATĂ LUMEA

Distribuie pe:

Principala tendință care va domina piața muncii în 2022 nu va mai fi munca de acasă, ci munca hibridă, un mix între lucrul de acasă sau din altă locație și cel de la birou, arată o analiză recentă a companiei de soluții de resurse umane K2S - Key 2 Success, preluată de Spotmedia.ro

Principala provocare a companiilor va fi să găsească un echilibru între așteptările angajaților din ce în ce mai mari cu privire la un program de lucru flexibil, chiar și de acasă, menținerea unei culturi organizaționale solide și lucrul în echipă.

“Datele noastre arată că aproximativ 90% dintre angajații români, manageri sau specialiști, sunt multumiți de libertatea crescută pe care o aduce munca de tip hibrid, sugerând că aceasta va fi probabil o tendință care se va impune pe termen mediu și lung.

Așadar, 2022 vine cu noi provocări pentru angajatori - în special din zona de reinventare continuă a procedurilor și proceselor, coeziunii echipei, dar și a comunicării interne. Aceasta din urmă suplinește prezența fizică limitată la locul tradițional de muncă și echilibrează impactul negativ produs de știrile despre pandemie.

Lasă un comentariu