ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 2-3 februarie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 63 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, un accident rutier, o altă situație de urgență și 60 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

Ieri dimineață în jurul orei 1.20, incendiu casă de locuit produs în localitatea Ibănești, strada Pietroasa.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, pompierii voluntary din cadrul SVSU Ibănești și Gurghiu. A fost vorba despre o casă de locuit de aproximativ 70 mp care ardea în totalitate la sosirea forțelor de intervenției.

Accesul la locul intervenție s-a făcut pe jos, pompierii fiind nevoiți să se deplaseze 1,5 km pe jos, deplasarea cu autospecialele de intervenție fiind imposibilă. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenție (stingătoare, lopeți și zăpadă în cazul de față). Din nefericire, în interiorul locuinței a fost găsită o persoană carbonizată, pentru care nu s-a mai putut face nimic. Victima este o persoană de sex masculin, de aproximativ 67 de ani.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost țigară lăsată nesupravegheată.

Accidente rutiere:

Miercuri, 2 februarie, în jurul orei 15.10, accident rutier produs în localitatea Archita, comuna Vânători. S-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieșind în decor. În urma impactului, două persoane de sex masculin au fost preluate și transportate la CPU Sighișoara cu ambulanțele SAJ și SMURD. Amândouă victimele erau de cod galben.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Alte intervenții:

Miercuri, 2 februarie, în jurul orei 12.30, țurțuri de gheață, care sunt în pericol de cădere de pe un bloc din municipiul Reghin, strada Rodnei. Au intervenit pentru degajarea acestora, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost executate 39 de misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu