HOROSCOPUL CHINEZESC 2022 - ANUL TIGRULUI DE APĂ

Distribuie pe:

De la 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023, în horoscopul chinezesc suntem sub influența Tigrului de Apă.

Potrivit astrologica.ro, Tigrul este reprezentantul energiei, al protecției și al altruismului, iar combinația cu apa îi oferă acestui an o conotație extrem de pozitivă.

Zodia din horoscopul chinezesc care îi revine fiecăruia dintre noi corespunde anului în care ne-am născut.

Șobolan - (anii 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Urmează un an bun, în care ai șansa să culegi ce ai semănat, ce ai muncit. De asemenea, va avea un context în care poți depăși unele situații neplăcute care ți-au stricat buna dispoziție.

În dragoste, va fi un an cu surprize. O persoană din grupul de prieteni apropiați ar putea să îți atragă atenția, în sensul bun, însă ar putea să îți dea viața peste cap în aceeași măsură.

Cariera aduce mari șanse de succes, cu condiția să iei decizii potrivite convigerilor tale. Așa, vei avea numai de câștigat. Până la finalul anului chinezesc, sunt șanse de echilibrare a vieții sentimentale cu cea profesională, deși vei călători mai mult decât de obicei.

Atenție la tentații! Fie că sunt de natură alimentară, fie fizică, încearcă să păstrezi moderația. O perioadă te-ai putea simți singur sau trist din cauza pierderii unei persoane apropiate.

Bivol - (anii 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Va exista un context pentru reușite din punct de vedere profesional. Imaginația și creativitatea vor fi la cote maxime și nu vei avea nevoie de ajutor pentru a-ți atinge scopurile.

În dragoste, nu trebuie să te concentrezi neapărat pe relațiile cu cei din jur sau pe o relație afectivă anume. Înainte de toate, trebuie să fii bine tu cu tine.

În carieră, ai parte de provocări și încercări. Vei fi nevoit să muncești din greu, dar ai oportunitatea ca până la final să se vadă rezultatele și reușitele. Vei reuși să impresionezi prin ideile tale.

Atenție la răbdare și perseverență! Provocările se țin scai, dar sunt și soluții, nu îți pierde speranța dacă vei da de greu.

Tigru - (anii 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Ai șanse de succes, de conștientizări și limpezire a apelor, existând oameni care îți pot sări în ajutor la nevoie.

În dragoste, vei avea noi revelații. Nu mai accepți să intri în relații care nu îți mulțumesc sufletul, dar elimini și eventualele relații toxice.

Dacă vei reuși să iei decizii care să corespundă cu valorile tale și cu felul tău de a fi, în carieră te vei bucura de mult succes pe parcursul acestui an. Vei avea șansa de a te remarca, însă doar dacă vei depune efort.

Atenție la situațiile neplăcute și la decizii! Îți va fi foarte greu să iei decizii, iar dacă nu vei reuși să faci alegerile corecte, te vei confrunta cu multe situații neplăcute. Riscurile inutile s-ar putea întoarce împotriva ta.

Iepure - (anii 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Ai mari șanse de schimbări și câștiguri în plan profesional, întâlnind o persoană specială, care te ajută.

Printre prietenii tăi s-ar putea să fie o persoană interesantă, pe care o cauți de mult timp pentru o relație romantică, așa că fii mai atent la anturaj.

În carieră, se pot produce multe schimbări, poate alegi alt loc de muncă, mai bănos, însă trebuie să ai așteptări realiste.

Atenție la standarde! Adaptează-te și stabilește-ți limitele, pentru că până acum au fost nerealiste și ai avut de suferit. Fii mai diplomat, evită conflictele, altfel ar putea apărea certuri și dispute, chiar cu urmări juridice.

Dragon - (anii 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Ai un an cu oportunități, presărat cu momente de fericire. Vei avea și noroc, de cele mai multe ori, dacă vei ști să gestionezi bine situațiile.

Norocul se anunță și în relațiile de dragoste. Dacă ești singur, îți vei găsi sufletul pereche. Dacă te afli deja într-o relație sau într-un mariaj, vei avea parte de fericire și de momente intense.

Se anunță un an cu încercări în carieră. Ajungi la rezultate cu mult efort și trebuie să ții cont de concurențe, mai mult decât de obicei.

Atenție la proiecte! Vei fi pus față în față cu cele mai mari temeri și cu cele mai întunecate gânduri ale tale pentru a putea învăța să le gestionezi și pentru a te elibera de tot ceea ce nu îți mai folosește.

Șarpe - (anii 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Ai șansa să conștientizezi mai bine care sunt adevăratele tale valori. Vei reuși să treci peste încercări dacă îți păstrezi optimismul și simțul umorului.

În dragoste, vei avea parte de multe schimbări. S-ar putea să renunți la o relație de lungă durată care nu te mai bucură, chiar dacă ți se pare greu, iar ideea de separare te sperie foarte tare.

În carieră, se anunță multe experiențe copleșitoare care te vor da peste cap, însă învață să privești și partea plină a paharului.

Atenție la conflicte! Vei avea parte de o perioadă tumultuoasă, așa cum nu ai mai avut demult. Depui eforturi mari pentru a fi pe placul tuturor celor din jurul tău și uneori devii frustrat dacă nu obții acest lucru.

Cal - (anii 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Ai parte de un an foarte dinamic, cu multe aventuri și optimism.

În relațiile de dragoste, vei vedea doar lucrurile bune și îți vei deschide inima, optimismul tău ajungând la cote maxime.

În carieră, ai șanse de promovare și participare la cursuri de specializare sau la alte evenimente din care vei putea învăța. Urmarea? Venituri mai mari!

Atenție la dispute! Există riscul de a pierde unele relații de prietenie, dacă nu îți controlezi reacțiile.

Capră - (anii 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

În anul Tigrului de Apă, vei avea șansa să te vindeci din punct de vedere spiritual. Traumele trecutului vor dispărea dacă vei lua deciziile potrivite.

În dragoste, îți vei găsi sufletul pereche sau vei face pasul cel mare, dar numai dacă vei învăța să îți gestionezi emoțiile și să renunți la impulsivitate și la trecut.

Pentru a putea depăși limitele pe care ți le-ai impus pe parcursul timpului, în carieră vei avea foarte mult de lucrat cu propria persoană. Ca să îți menții poziția, vei avea de dus o luptă intensă cu adversarii. Vei avea contracte bune, dar și mult de lucru.

Atenție la conflicte cu rudele apropiate! Viața de familie va fi în general calmă, dar încearcă să eviți sau să gestionezi eficient disputele cu rudele apropiate. Încearcă să te menții ancorat în prezent pentru a te putea bucura din plin de viață.

Maimuță - (anii 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Ai șanse de reevaluare a resurselor și a relațiilor și ocazia să descoperi cine este de partea ta, de fapt.

În dragoste, încearcă să îți setezi anumite limite și să nu mai lași chiar pe oricine să intre în viața ta, deoarece acest lucru te poate trage în jos. Energia ta este uimitoare și se comportă ca un magnet atunci când vine vorba de suflete rănite, dar asta nu înseamnă că ar trebui ca tu să îi vindeci pe toți.

În carieră, ai tendința de a fugi din fața problemelor, astfel încât poți fi considerată o persoană pe care ceilalți nu se pot baza. Se poate încerca subminarea poziției tale, deci fii ferm în acțiuni.

Atenție la oamenii cu două fețe! Trebuie să înveți să îți protejezi energia de oamenii cu două fețe, care încearcă să te pună în situații neplăcute. Va trebui să îți dai seama care dintre aceste persoane care roiesc în jurul tău îți vor răul. Unele ar putea fi chiar cei pe care îi consideri prieteni.

Cocoș - (anii 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Vei avea un an plin de transformări, în care vei învăța care sunt cele mai importante aspecte ale vieții. Chiar dacă până acum nu ai reușit să trăiești în deplină concordanță cu valorile tale, acest lucru se va schimba și te poți bucura din plin de împlinire sufletească.

În dragoste, sunt necesare schimbări, altfel nu vei reuși să ai o relație fericită și armonioasă. Încearcă să nu îți mai pierzi timpul cu lucruri care nu te reprezintă și concentrează-te doar pe acelea care îți oferă satisfacție sufletească.

În carieră, acțiunile tale în afaceri pot aduce rezultate profitabile. Vei fi nevoit să faci o schimbare foarte mare dacă vei considera că meriți mai mult și că nu ești destul de apreciat.

Atenție la... optimism! Lucrurile au tendința să se schimbe foarte repede în acest an și este nevoie de o moderație a optimismului. Este nevoie de o abordare corectă, realistă a tuturor situațiilor.

Câine - (anii 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Vei avea an bun, fără certuri serioase. Îi luminezi pe alții cu aura ta puternică și le vei fi de ajutor familiei și prietenilor.

În dragoste, trebuie să înveți să pui mai mult accent pe relațiile cu apropiații tăi și să încerci să împărtășești cu aceștia cunoștințele și experiențele personale. Pot apărea unele dispute în cuplu, dar acestea nu pun probleme serioase.

În carieră, vei avea parte de un real succes și poți spera chiar și la un post de conducere dacă vei reuși să îți dovedești atuurile și să nu te lași afectat de părerile colegilor tăi. Mulți te vor percepe ca pe un lider sau ca pe un exemplu bun de urmat, așa că va trebui să fii mult mai atent la faptele și vorbele tale.

Atenție la situațiile confuze sau contradictorii! În cazul în care acestea apar, analizează cu atenție cea mai bună soluție, ținând cont și de cei din jurul tău.

Mistreț - (anii 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Te așteaptă un an revelator, presărat cu multe oportunități și cu noi perspective. În prima perioadă a anului, ai șanse de introspecție, pentru a putea înțelege mai bine care sunt valorile după care tu te ghidezi.

În dragoste, relațiile pot fi afectate dacă nu înveți să le acorzi mai multă atenție și să depui mai mult efort pentru a putea menține armonia. Vezi care sunt așteptările tale de la viață și ai grijă ca acestea să fie realiste și realizabile pentru a nu avea parte de dezamăgiri.

În carieră, încearcă să iei totul treptat și să te miști cu pași mici și siguri pentru a te putea asigura că te îndrepți încotro îți dorești. Nu lăsa totul pe seama asociaților, verifică situația.

Atenție la bani! Nu este cel mai bun moment să împrumuți bani de la alții, deși pot apărea cheltuieli neașteptate. Nu va fi un an ușor și va trebui să îi faci față mai mult singur. Pot apărea amenzi sau penalități dacă nu plătești taxele la termen. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu