DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ!”: ABERAȚII ALE O.M.S.!

Distribuie pe:

Tratându-ne ca pe niște sălbatici, care nu am avea conștiința cum anume să ne trăim viața, mult-invocații “specialiști” ai “Organizației Mondiale a Sănătății” (un “braț” al ONU, creat de familia oligarhico-mafiotă a Rockefellerilor prin marionetele Roosvelt, Churchill și Stalin), au reușit trista performanță, ridicați în slăvi de Presa mituită, să aducă aproape întreaga lume în pragul disperării, al haosului, rupând realmente orice legătură cu scopul central al propriei Constituții (ratificată de globaliștii înregimentați de ONU), acela de a menține sănătatea pe glob, compromițându-se orbește în a executa agenda politică stângistă - a ONU- prin care se urmărește ca o isterie colectivă să genereze prăbușirea civilizației umane:lucrează pentru distrugerea instituției Familiei prin susținerea avortului, homosexualității și a feminismului (recent, a inclus DRAGOSTEA în rândul bolilor mintale grave, susținând că ar crea o dependență la fel de periculoasă ca drogurile, alcoolul și jocurile de noroc), trasează năstrușnica idee de anulare a sărbătoririi Nașterii Domnului Hristos (12 țări s-au raliat, renunțând anul acesta la Crăciun) etc.!

Nu suntem oare îndreptățiți, stimați cititori, să ne întrebăm dacă nu cumva acești “specialiști”, cocoțați în fruntea unei organizații (OMS) care are un buget cu 60% mai mare decât Crucea Roșie (susținut de interesele corporațiilor farmaceutice și ale giganților din telecomunicații), de fapt suntem oare sănătoși la cap? Căci, oare, cum este posibil ca OMS să fie condusă nu de un doctor (ci de un licențiat în biologie), etiopianul Tedros Adhanom, acuzat de D. Steinman (nominalizat, în 2019, la Premiul Nobel pentru Pace) de a fi responsabil de genocidul din Etiopia? Cum se poate ca un ex-președinte (Trump) să acuze public OMS de a fi făcut jocurile murdare ale Chinei și de a fi comunicat “informații false privind transmiterea și mortalitatea” coronavirusului (a suspendat finanțarea dată de americani și a retras S.U.A. din OMS)? Cum de s-a acceptat ca fundația Bill Gates să aloce bani către OMS (25 miliarde $ americani în ultimul deceniu) cu toate că acest nespecialist în medicină, fondator al gigantului IT Microsoft, pozează în postura de “patron al vaccinurilor” și a declarat că depopularea se poate realiza prin vaccinuri? Cum s-a reușit ca OMS să exagereze pericolul unor pandemii, mai blânde decât cele sezoniere, mă refer la isteria gripelor aviară din 2006 și porcină din 2009 (după ce a declarat că gripa porcină a fost “unul din cele mai mari scandaluri medicale a secolului”, epidemiologul W. Wodard a fost eliberat din funcția de președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei)? S-au aruncat atunci tone de carne, păsări și animale, făcându-i pe consumatori să fie dependenți de lanțurile alimentare corporatiste! Și, nu în ultimul rând: de ce a schimbat OMS definiția pandemiei (ca să se poată institui fără să se mai țină seama de numărul deceselor), impunând guvernelor să nu se mai facă autopsii, în cazul coronavirusului?

Întrebările de mai sus nu îi vizează pe “specialiștii” recrutați de OMS, întrucât știu că aceștia, în asaltul pe care îl fac asupra minții oamenilor prin intermediul uneltelor din Educație și Presă, fac parte dintr-o agenție specială, din cadrul ONU - aceasta având ca scop oficial schimbarea mentalităților, colective, în așa fel încât să acceptăm fără crâcnire o viață nouă, care nu va mai fi ca înainte, în numele clamatei instaurări a Noii Ordini Mondiale! Întrebările sunt adresate însă cititorilor noștri, într-o lume în care, iată, oamenii sănătoși (considerați cândva ca normali) sunt priviți astăzi ca niște ciumați care pun în pericol comunitatea nesănătoșilor (considerați normali)!

Păi, iată cum ajungem să îi dăm dreptate marelui scriitor rus, Dostoievski, când spunea că, în numele toleranței, înțelepților li se va interzice, pentru a nu îi jigni pe idioți, să mai poată vorbi!

Prof. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu