PREMIERUL CIUCĂ - ÎN VIZITĂ LA CHIȘINĂU, PENTRU ȘEDINȚA COMUNĂ A GUVERNELOR ROMÂNIEI ȘI R. MOLDOVA

Distribuie pe:

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat, vineri, în vizită la Chișinău, pentru ședința comună a celor două guverne, român și moldovean, context în care se va întâlni cu membri ai Parlamentului, dar și cu reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova, arată o informare a Executivului.

Astfel, la ora 9.30, premierul a fost primit de omologul său moldovean, Natalia Gavrilița. La ora 10.00, el a participat la ceremonia depunerii de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova și la scurt timp după acest eveniment a participat la ceremonia depunerii de flori la bustul lui Mihai Eminescu, împreună cu omologul său, cu care apoi a avut o întrevedere tete-a-tete.

Potrivit unui comunicat al Executivului, la ora 10.55 a început o ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova, după care au fost semnate documente bilaterale agreate.

După declarațiile comune ale celor doi înalți oficiali, la ora 14.35, Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, apoi cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

La finalul vizitei în Republica Moldova, premierul a avut o întrevedere cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din țara vecină, iar la finalul vizitei, la București, șeful Executivului român a participat la o declarație de presă. (Agerpres)

Foto: gândul.ro

Lasă un comentariu