FEMEILE SCUNDE AU ȘANSE MAI MARI SĂ ÎNTEMEIEZE CĂSNICII FERICITE!

Distribuie pe:

Psihologii britanici de la Universitatea St. Andrews, din Stirling, citați de descopera.ro, susțin că înălțimea spune multe despre personalitatea femeilor, despre cariera lor și despre cum se dezvoltă personal.

“După ce am analizat rezultatele aplicate pe mai multe mii de femei din Australia, Canada, Marea Britanie și SUA, am concluzionat că femeile cu înălțimea peste medie sunt percepute ca fiind mai încrezătoare, mai orientate către succesul profesional și mai dominante în relații.

Cu cât sunt mai înalte, cu atât aspirațiile lor în viață sunt mai mari. Femeile înalte tind să fie mai ambițioase și mai predispuse să se concentreze pe construirea unei cariere decât pe întemeierea unei familii.

În schimb, femeile scunde, cu înălțimea cuprinsă între 1,51 m și 1,58 m, au mai multe șanse să întemeieze familii fericite și să se căsătorească. De asemenea, femeile scunde au tendința de a dezvolta mai multe trăsături materne și de a se dedica familiei.

Când vine vorba de găsirea unui suflet pereche, studiul nostru arată că femeilor înalte le este mai greu să își găsească partenerul potrivit, iar în ceea ce privește construirea încrederii, cele scunde sunt mai greu de convins și au mai multe probleme cu încrederea în sine, în comparație cu femeile înalte.

Cu toate acestea, femeile scunde se bucură de mai multă apreciere și au șanse mult mai mari să întemeieze căsnicii fericite”, afirmă oamenii de știință britanici. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu